Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus: Euronews scrie despre situatia din Suceava, Lombardia Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Euronews scrie despre situatia din Suceava, Lombardia Romaniei

Euronews a scris despre situatia dramatica a orasului Suceava, unde sunt de doua ori mai multe cazuri decat in oricare alta zona a Romaniei, si spune ca aici este un fel de Lombardia, din cauza numarului mare de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, inclusiv cadre medicale. continuă pe Hotnews

Bolnav de coronavirus in stare grava, dus din Suceava la Bucuresti cu o aeronava C-27J Spartan

Un pacient cu coronavirus, ce se afla in stare grava, a fost dus de urgenta din Suceava la Bucuresti. Zborul a fost efectuat cu o aeronava de tip C-27J Spartan.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Ionel Oprea, despre Spitalul din Suceava: Lucra putin cam nelegal. Focarul epidemiologic a fost chiar in sanul echipei medicale Cum le raspunde demnitarul celor nemultumiti de militarizarea unitatii (VIDEO)

Generalul maior r) dr. Ionel Oprea, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a prezentat situatia de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Noudin Suceava, care a fost militarizat pentru.

Directorul Aeroportului din Cluj, despre situatia cu aglomeratia de nedescris: Multi nu aveau bilete de avion, nici nu cunosteau destinatia

Directorul Aeroportului din Cluj Napoca, David Ciceo, a explicat la Subiectiv de la Antena 3, ca aeroportul a actionat corect si nu are nicio vina in felul cum a gestionat situatia de astazi, cu aglomeratia de nedescris, din cauza romanilor care au plecat la munca in Germania.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava care a murit infectat cu COVID-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat timp de un minut, la ora 10. 00, atunci cand va incepe inmormantarea la cimitirul din localitatea Salcea.

Ambulantierii din toata tara sunt in doliu, dupa ce un coleg de al lor din Suceava a murit infectat cu Covid-19

In toate Serviciile Publice de Ambulanta este declarat doliu si se va tine un moment de reculegere de un minut pentru ambulantierul din Suceava, primul cadru medical care a murit din cauza coronavirusului. Sirenele si sistemele luminoase ale ambulantelor au functionat pentru Stupiuc Cristian, iar colegii sai i-au adus un ultim omagiu.

Aprope 100 de oameni din Suceava, plecati pe aeroportul din Iasi pentru a merge la munca in strainatate

Aproape 100 de oameni din judetul Suceavaau plecat in aceasta dimneata din localitatea Casvana spre aeroportul din Iasi.

Muncitori din Suceava pleaca la munca in Germania. Cum au iesit romanii din zonele de carantina

Mii de romani continua sa plece din tara la munca in Germania. Mai multe aeronave au decolat de pe aeroporturile din Capitala, Iasi Cluj sau Sibiu. Potrivit informatiilor Antena 3, exista muncitori care pleaca in Germania chiar din localitatile aflate in carantina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3137 seconds )