Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semafor. Pe galben. incetinesc. Opresc. Din spate, sunt claxonat dement. Linsat

Hotnews Hotnews,
 Semafor. Pe galben. incetinesc. Opresc. Din spate, sunt claxonat dement. Linsat

De ce? E galben. Scrie ca incetinitul si opritul sunt legale. Sunt solutia. Ma simt prost. Fricos. Pe de alta parte sunt corect. infricosat si corect sunt doborat psihic. Sunt mort. Urmeaza stopul. Sunt terminat. Plin de manie. Vreau sa-l omor pe nemernic. Am dreptul sa vreau raul unuia pe care nu-l vad. Nu-l voi mai vedea. N-am ce sa-i fac. Am dreptul? Pai, cine ma cenzureaza? Dumnezeu nu e. Mama a murit. Legea morala e-n mine. continuă pe Hotnews

Disputa pe functii in USR. Oamenii din teritoriu sunt nemultumiti de atitudinea conducerii USR dupa intrarea la guvernare: in posturile politice sunt promovati prieteni ai ministrilor sau chiar PSD-isti

Mai multe filiale judetene ale USR sunt nemultumite de felul in care s-a comportat conducerea partidului dupa alegeri si intrarea la guvernare, context in care mai multe organizatii reclama ca Dan Barna si.

SORIN CIMPEANU: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

And Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

Cimpeanu: 112.000 angajati din invatamant sunt programati deja la vaccinare

Peste 112. 000 de angajati din invatamant s-au programat la vaccinare impotriva COVID-19, si circa 19. 000 s-au vaccinat deja, a declarat vineri ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )