Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

Hotnews Hotnews,
 Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs. continuă pe Hotnews

Joburile viitorului: Care sunt cele mai cautate meserii si ce aptitudini cer angajatorii

EJobs a publicat joi un studiu privind perceptia romanilor despre aptitudinile de care cred ca vor avea nevoie pentru joburile viitorului, dar si despre domeniile cu cea mai mare cautare in urmatorii ani.

Primaria Capitalei se imprumuta 140 milioane lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene

Primaria Capitalei va contracta un imprumut de tip revolving de pana la 140 milioane de lei pentru cofinantarea proiectelor care beneficiaza de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional 2014-2020, potrivit unui proiect de hotarare adopat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Volkswagen spune ca nu cauta alternative pentru uzina care trebuia construita in Turcia

Un oficial al Volkswagen spune ca grupul nu cauta in mod activ alternative pentru uzina care initial ar fi trebuit sa fie construita in Turcia, dar a fost pusa in asteptare. Declaratia a fost facuta de un oficial al companiei citat de Reuters) si pare sa dea dreptate zvonurilor care spuneau ca germanii asteapta sa vada cum evolueaza situatia cu ofensiva turca in Siria, fiindca vor sa faca uzina tot la Manisa, in Turcia.

Pentagonul face planificari prudente pentru situatia in care Donald Trump va mai lua decizii surprinzatoare militare precum cea din Siria. Ce prevede planul

Pentagonul a inceput conceperea unui plan de retragere rapida a tuturor trupelor americane din Afganistan pentru situatia in care Donald Trump decide subit sa ordone o retragere, asa cum a facut-o in Siria, relat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )