Libnet.ro
UNICEF

19:15

Joburile viitorului: Care sunt cele mai cautate meserii si ce aptitudini cer angajatorii

Adevărul Adevărul,
Joburile viitorului: Care sunt cele mai cautate meserii si ce aptitudini cer angajatorii

EJobs a publicat joi un studiu privind perceptia romanilor despre aptitudinile de care cred ca vor avea nevoie pentru joburile viitorului, dar si despre domeniile cu cea mai mare cautare in urmatorii ani. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Vremea se raceste joi in partea de est a Romaniei, unde se vor semnala temperaturi apropiate mediei acestei perioade.

Agricultura romaneasca va creste cu jumatate de miliard de euro in 2019. Care sunt cele mai mari companii din sector

Cifra de afaceri a companiilor locale care activeaza in sectorul agriculturii poate creste cu aproape jumatate de miliard de euro in 2019, plasand agricultura printre sectoarele strategice ale economiei romanesti, conform estimarilor KeysFin, care adauga ca rezultatele ar fi putut fi mai bune, in cazul in care conditiile meteo ar fi fost mai prielnice.

Cele mai cautate destinatii de Craciun si Revelion. Cererile romanilor pentru vacantele de sarbatori au crescut cu 45%

Cererile romanilor pentru vacantele de Craciun si Revelion au crescut cu 45%, comparativ cu 2018, iar printre destinatiile de plaja cautate de turisti pentru acest sfarsit de an sunt Republica Dominicana, Cuba, Mauritius, Maldive si Indonezia, arata datele touroperatorului Eturia.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

GABRIEL DUMITRASCU, FOST PRESEDINTE RADET: Sistemele centralizate de termoficare - cele mai eficiente in alimentarea marilor aglomerari urbane

Sistemele centralizate de termoficare sunt cele mai eficiente in ceea ce priveste alimentarea cu energie terminca a marilor aglomerari urbane, insa ele nu sunt pretabile oriunde si in orice conditii, potrivit declaratiilor facute, ieri, de fostul presedinte RADET, Gabriel Dumitrascu, in cadrul conferintei de lansare a raportului realizat de Expert Forum EFORUM) privind sistarea sistemului de termoficare din Capitala.

Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Romania a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB. Asta, dupa ce tara noastra a devenit o destinatie turistica din ce in ce mai atractiva pe plan international.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cuvintele

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Teo Trandafir si fiica ei Maia se muta in casa noua. Cat de fericite sunt cele doua si cum arata noua locuinta

Teo Trandafir si fiica ei, Maia, se muta in casa noua. Vedeta postului de televiziune Kanal D si-a filmat noua locuinta si a distribuit imaginile pe retelele de socialziare. Cele doua par extrem de fericite. Postarile prezentatoarei TV au fost vizionate de zeci de mii de internauti. Teo Trandafir si fiica ei Maia se muta .

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )