Libnet.ro
UNICEF

19:15

Arabia Saudita AVERTIZEAZA: in cazul unui RAZBOI cu IRANUL, intreaga economie mondiala se va prabusi

B1 B1,
Arabia Saudita AVERTIZEAZA: in cazul unui RAZBOI cu IRANUL, intreaga economie mondiala se va prabusi

Un razboi intre Arabia Saudita si Iran ar duce la prabusirea economiei mondiale, avertizeaza printul mostenitor Mohammed bin Salman. intr-un interviu pentru o televiziune americana, acesta cere. continuă pe B1

in cazul unui razboi Arabia Saudita - Iran, intreaga economie mondiala se va prabusi - Mohammed bin Salman

Un razboi intre Arabia Saudita si Iran ar provoca o prabusire totala a economiei mondiale, a afirmat duminica printul mostenitor Mohammed bin Salman, intr-un interviu televizat in Statele Unite, in care a cerut comunitatii internationale sa descurajeze Teheranul, scrie AFP.

Logodnica lui Jamal Khashoggi sustine ca Arabia Saudita va plati pentru moartea jurnalistului

Hatice Cengiz, logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, ucis in 2018 in Consulatul Arabiei Saudite la Istanbul, a declarat, in cadrul unui interviu acordat agentiei germane de stiri DPA, ca este convinsa ca Arabia Saudita va plati pentru moartea acestuia, scrie Mediafax.

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

Arabia Saudita introduce reguli de decenta pentru turisti

Arabia Saudita a identificat 19 tipuri de infractiuni privind decenta, care vor fi sanctionate prin amenzi. Codul de conduita este introdus in contextul in care, pentru prima data, vor fi oferite vize pentru turisti, scrie DW.

Arabia Saudita isi deschide portile pentru romani: Regatul elibereaza vize turistice cu intrari multiple (VIDEO)

Vesti bune pentru romani! Arabia Saudita elibereaza vize turistice cu intrari multiple. Anuntul a fost facut de ambasadorul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti. Astfel, raspunsul pentru cei ce solicita viza.

Arabia Saudita tinteste 100 de milioane de turisti pana in 2030

Arabia Saudita a anuntat un nou regim de viza pentru turistii straini, o masura destinata sa ajute regatul sa isi puna amprenta pe harta turismului mondial, estimand ca, pana in 2030, numarul vizitatorilor sauditi si straini va creste la 100 de milioane, informeaza Malaysia Today.

Viza turistica pentru romani in Arabia Saudita

Romanii pot obtine vize turistice cu intrari multiple in Arabia Saudita, care au valabilitatea de un an, a declarat, vineri, ambasadorul acestei tari, Abdulaziz M. Al Aifan. Diplomatul a explicat ca tara noas.

Arabia Saudita anunta ca va incepe sa emita vize turistice

Arabia Saudita a anuntat vineri ca va incepe sa elibereze, pentru prima data, vize turistice, in cadrul demersurilor de a-si diversifica sursele de venit, in prezent total dependent de petrol, transmit AFP si DPA.

SUA inarmeaza Arabia Saudita, dupa recentele atacuri cu drone

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxiliare, in scopul de a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna.

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita sisteme radar si o baterie de rachete Patriot

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxilitare, pentru a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )