Libnet.ro
UNICEF

22:45

Arabia Saudita isi deschide portile pentru romani: Regatul elibereaza vize turistice cu intrari multiple (VIDEO)

B1 B1,
Arabia Saudita isi deschide portile pentru romani: Regatul elibereaza vize turistice cu intrari multiple (VIDEO)

Vesti bune pentru romani! Arabia Saudita elibereaza vize turistice cu intrari multiple. Anuntul a fost facut de ambasadorul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti. Astfel, raspunsul pentru cei ce solicita viza. continuă pe B1

Una dintre cele mai inchise tari din lume isi deschide portile pentru turistii romani

Arabia Saudita si-a deschis vineri portile pentru turisti din intreaga lume, printre care si romani, in cadrul unui proiect ambitios de introducere a vizelor turistice online pentru 49 de tari, printre care se afla si Romania. Anuntul a fost facut de ambasadorul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti, Excelenta Sa Abdulaziz Mohammed Al Aifan, in cadrul unei conferinte de presa.

ART SAFARI ISI DESCHIDE ASTAZI PORTILE Tablourile lui Nicolae Tonitza, langa arta supercontemporana

Art Safari Bucuresti, cel mai amplu eveniment din tara dedicat artei, isi deschide portile in perioada 27 septembrie - 6 octombrie 2019, in Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii.

Arabia Saudita tinteste 100 de milioane de turisti pana in 2030

Arabia Saudita a anuntat un nou regim de viza pentru turistii straini, o masura destinata sa ajute regatul sa isi puna amprenta pe harta turismului mondial, estimand ca, pana in 2030, numarul vizitatorilor sauditi si straini va creste la 100 de milioane, informeaza Malaysia Today.

Viza turistica pentru romani in Arabia Saudita

Romanii pot obtine vize turistice cu intrari multiple in Arabia Saudita, care au valabilitatea de un an, a declarat, vineri, ambasadorul acestei tari, Abdulaziz M. Al Aifan. Diplomatul a explicat ca tara noas.

Arabia Saudita anunta ca va incepe sa emita vize turistice

Arabia Saudita a anuntat vineri ca va incepe sa elibereze, pentru prima data, vize turistice, in cadrul demersurilor de a-si diversifica sursele de venit, in prezent total dependent de petrol, transmit AFP si DPA.

SUA inarmeaza Arabia Saudita, dupa recentele atacuri cu drone

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxiliare, in scopul de a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna.

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita sisteme radar si o baterie de rachete Patriot

Pentagonul va trimite in Arabia Saudita patru sisteme radar, o baterie de rachete Patriot si circa 200 de persoane pentru activitati auxilitare, pentru a intari capacitatea de aparare a regatului, dupa cel mai mare atac care a avut loc vreodata impotriva instalatiilor petroliere ale tarii, in aceasta luna, transmite Reuters.

Pentagonul trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita

Statele Unite vor trimite 200 de militari si rachete Patriot in Arabia Saudita in perspectiva recentelor atacuri atribuite de Washington Teheranului, a anuntat joi Pentagonul, citat de AFP.

Arabia Saudita va elibera vize turistice pentru cetatenii din 49 de state Ambasadorul in Romania: Cautam sa diversificam economia tarii si sa reducem dependenta de petrol

EXCLUSIV La doua saptamani de la atacurile devastatoare cu drone impotriva mai multor infrastructuri petroliere saudite, Arabia Saudita a anuntat vineri ca va incepe sa elibereze, pentru prima data, vize tu.

Saint-Gobain isi reafirma angajamentul pentru Zero Emisii de Carbon

Grupul Saint-Gobain anunta semnarea pactului global Business ambition for 1. 5C, ca parte a Summit-ului pentru Actiuni Climatice organizat de Organizatia Natiunilor Unite la New York, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2033 seconds )