Libnet.ro
UNICEF

18:45

Arabia Saudita catalogheaza asasinarea lui Jamal Khashoggi drept o greseala grava

Hotnews Hotnews,
 Arabia Saudita catalogheaza asasinarea lui Jamal Khashoggi drept o greseala grava

Arabia Saudita a catalogat uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul saudit de la Istanbul ca fiind o greseala uriasa si grava si a reiterat ca printul mostenitor Mohammad bin Salman nu a fost implicat in acest incident, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita recunoaste ca jurnalistul Jamal Khashoggi a fost ucis in consulatul sau din Istanbul

Arabia Saudita a recunoscut ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a carui disparitie pe 2 octombrie a avut un ecou global, a fost ucis in consulatul sau din Istanbul, transmite AFP. Confirmarea mortii lui Jamal Khashoggi a fost transmisa la primele.

Diversiunea pusa de la cale de comando-ul sosit la Istanbul pentru asasinarea lui Jamal Khashoggi: O SOSIE a jurnalistului iese din consulat in hainele lui si se plimba prin oras (VIDEO)

Detalii incredibile privind uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul saudit din Istanbul au iesit la iveala. Jurnalistii de la CNN au obtinut o filmare a anchetatorilor turci care il arata pe unul din.

Fost sef al MI6: Exista dovezi ca printul mostenitor Mohammed bin Salman a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

Sir John Sawers, fostul sef al MI6, serviciile secrete britanice, a declarat ca dovezile sugereaza ca printul Mohammed bin Salman este responsabil de moartea jurnalistului Jamal Khashoggi si ca teoria conform careia persoane din armata saudita sunt responsabile este o fictiune flagranta, scrie The Guardian.

Fost sef al MI6: Exista dovezi ca printul mostenitor al Arabiei Saudite a ordonat asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

Sir John Sawers, fostul sef al MI6, serviciile secrete britanice, a declarat ca dovezile sugereaza ca printul Mohammed bin Salman este responsabil de moartea jurnalistului Jamal Khashoggi si ca teoria conform careia persoane din armata saudita sunt responsabile este o fictiune flagranta, scrie The Guardian.

Arabia Saudita recunoaste ca Jamal Khashoggi a murit in interiorul consulatului din Istanbul

Arabia Saudita a declarat vineri ca jurnalistul Jamal Khashoggi a murit in interiorul consulatului din Istanbul, dupa ce anterior barbatul s-ar fi luat la bataie cu fortele de ordine, potrivit televiziunii de stat din Arabia Saudita, care citeaza o investigatie initiala.

Arabia Saudita RECUNOASTE teribila ucidere a jurnalistului Jamal Khashoggi: DEMITERI la varf si arestari de rasunet!

Arabia Saudita a recunoscut sambata ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a carui disparitie pe 2 octombrie a avut un ecou global, a fost ucis in consulatul sau din Istanbul, transmite AFP, preluata.

Arabia Saudita recunoaste ca Jamal Khashoggi a fost ucis n consulatul din Istanbul

Arabia Saudita a recunoscut, sambata, ca jurnalistul disident Jamal Khashoggi a fost ucis in interiorul consulatului sau din Istanbul, anunta mass-media de stat citata de AFP. Informatii contradictorii legate de disparitia ziaristului Jamal Khashoggi: Un editorialist turc spune ca, in aceeasi zi, a primit fotografii cu un cadavru dezmembrat dar si informatia ca acesta e in viataNoua pista a anchetatorilor turci: ramasitele Jamal Khashoggi ar fi fost scoase din Istanbul / Ce variante sunt luate in calcul.

Cazul Jamal Khashoggi: Explicatiile sauditilor nu sunt credibile, considera ministrul britanic Dominic Raab

Explicatiile furnizate de Arabia Saudita cu privire la decesul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi nu sunt credibile, a declarat duminica ministru britanic pentru Brexit, Dominic Raab, intr-un interviu pentru BBC, informeaza Reuters si AFP.

Cazul Khashoggi: Germania cere statelor din UE sa opreasca exporturile de arme catre Arabia Saudita

Germania cere celorlalte state ale Uniunii Europene sa ii urmeze exemplul si sa opreasca exporturile de arme in Arabia Saudita, atata timp cat vor exista incertitudini legate de uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, a declarat luni ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, transmite Reuters.

Arabia Saudita a recunoscut ca jurnalistul Jamal Khashoggi a murit n consulatul din Istanbul, dar sustine ca a fost o lupta / Trump spune ca varianta este credibila

Arabia Saudita a spus sambata ca Jamal Khasoggi a murit intr-o lupta ce a avut loc in consulatul din Istanbul si ca a demis doi oficiali de rang inalt din cauza decesului jurnalistului, transmite Reuters. Donald Trump a reactionat spunand ca informatia este credibila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )