Libnet.ro
UNICEF

05:15

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

B1 B1,
CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in. continuă pe B1

Coronavirus - Austria suspenda toate trenurile spre si dinspre Italia

Austria si Italia sunt printre tarile europene cu cele mai bune legaturi feroviare, dar de miercuri nu mai circula niciunul din zecile de trenuri dintre cele doua state. Cele de lunga distanta spre Milano sau Venetia nu mai circula deja de cateva zile, dar regionalele de scurta distanta sunt si ele suspendate. Printre cele mai populare rute feroviare dintre cele doua tari se numara Innsbruck - Bolzano si Klagenfurt - Udine. in Austria au fost inregistrate 206 cazuri de infectare cu coronavirus.

SNSPA isi suspenda toate activitatile didactice, in urma masurilor impotriva COVID-19

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative va suspenda cursurile in perioada 10 - 13 martie, ca urmare a masurilor impotriva raspandirii coronavirusului. Decizia ii vizeaza doar pe studentii.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ITALIA

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele dintre Romania si Italia ca urmare a deciziei autoritatilor romane de a interzice toate zborurile dintre cele doua tari intre 9 si 23 martie 2020 inclusiv, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

CORONAVIRUS |ANPC isi suspenda activitatea cu publicul. Raman deschise mijloacele de comunicare electronica

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilora decis sa isi suspende activitatea cu publiculintre 11 - 31. 2020, din cauza epidemiei de coronavirus. in aceasta perioada, activitatea de.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre Israel

Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre Tel Aviv si Eilat incepand cu 12 martie ca urmare a deciziei autoritatilor israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toti pasagerii care sosesc in tara, in cadrul actiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ryanair suspenda toate zborurile catre si din Italia, din cauza coronavirusului

Ryanair a suspendat toate zborurile catre, dinspre si in interiorul Italiei, unde intreaga tara este in prezent blocata pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Wizz Air suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei, pana in 3 aprilie 2020 (VIDEO)

Compania aeriana Wizz Air a anuntat ca suspenda toate zborurile din Romania catre nordul Italiei pana pe 3 aprilie 2020, in incercarea de a limita raspandirea epidemiei de coronavirus, potrivit B1.

WIZZ AIR iSI SUSPENDA ZBORURILE PE RUTELE SPRE ISRAEL

Bucuresti, 10 martie 2020: Wizz Air a anuntat astazi ca isi suspenda cursele pe toate rutele catre T.

Coronavirus in Romania. Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile

Universitatea Bucuresti isi suspenda cursurile fata in fata incepand de miercuri, de la ora 14,00, si pana pe data de 29 martie, cu continuarea activitatii didactice in sistem online.

Wizz Air isi suspenda zborurile pe rutele spre nordul Italiei in incercarea de a limita epidemia de coronavirus

Wizz Air, cel mai mare transportator low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat duminica faptul ca isi suspenda zborurile pe rutele spre Treviso TSF) si Bergamo BGY) din cauza blocarii nordului Italiei ca urmare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )