Libnet.ro
UNICEF

07:00

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

B1 B1,
Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit. continuă pe B1

Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia din cauza epidemiei coronavirus

Compania aeriana Air Moldova suspenda toate zborurile spre si din Italia in perioada 12 martie 2020 - 31 martie 2020 cu probabilitatea extinderii restrictiilor). Masurile sunt luate pentru prevenirea raspandirii infectiei cu noul tip COVID-19.

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in.

Ryanair suspenda toate zborurile catre si din Italia, din cauza coronavirusului

Ryanair a suspendat toate zborurile catre, dinspre si in interiorul Italiei, unde intreaga tara este in prezent blocata pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Tarom a sistat toate zborurile catre si dinspre Tel-Aviv. Cand vor fi reluate

Operatorul roman de transport aerian Tarom a anuntat miercuri ca a sistat toate zborurile catre si dinspre Tel-Aviv, ca urmare a restrictiilor impuse de autoritatile israeliene.

Donald Trump suspenda toate zborurile din Europa catre SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, suspenda toate intrarile persoanelor din tarile europene in SUA - cu exceptia Regatului Unit - timp de 30 de zile, pe fondul crizei COVID-19.

Republica Moldova sisteaza toate zborurile din Europa

Premierul Ion Chicu a anuntat ca Chisinaul a luat decizia de a suspenda toate cursele aeriene din Europa, incepand cu ziua de duminica, 15 martie, in contextul raspandirii coronavirusului. De astazi vor fi suspendate cursele aeriene din Barcelona si Paris.

Tarom si Wizz Air suspenda zborurile catre Israel, incepand cu 12 martie. Guvernul israelian interzice accesul cetatenilor straini

Restrictii de calatorie pentru Israel. Tarom asuspendat zborurile catre Tel Aviv, in perioada 12-31 martie 2020. Toti pasagerii afectati de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea.

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism.

Coronavirus - Austria suspenda toate trenurile spre si dinspre Italia

Austria si Italia sunt printre tarile europene cu cele mai bune legaturi feroviare, dar de miercuri nu mai circula niciunul din zecile de trenuri dintre cele doua state. Cele de lunga distanta spre Milano sau Venetia nu mai circula deja de cateva zile, dar regionalele de scurta distanta sunt si ele suspendate. Printre cele mai populare rute feroviare dintre cele doua tari se numara Innsbruck - Bolzano si Klagenfurt - Udine. in Austria au fost inregistrate 206 cazuri de infectare cu coronavirus.

Covid-19 suspenda toate competitiile sportive

Declararea de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie de coronavirus a atras suspendarea mai multor competitii care se desfasoara in toate zonele afectate.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )