Libnet.ro
UNICEF

08:15

Arad: Mii de turisti din tara si din Ungaria la Plaja Ghioroc, supranumita Litoralul Vestului

Hotnews Hotnews,
 Arad: Mii de turisti din tara si din Ungaria la Plaja Ghioroc, supranumita Litoralul Vestului

Mii de turisti din tot vestul tarii, dar si din Ungaria, au venit, duminica, pe plaja Lacului Ghioroc, situata la 25 de kilometri de municipiul Arad si supranumita Litoralul Vestului, dupa ce administratia locala a investit in ultimii ani cateva milioane de lei pentru a reamenaja locul de agrement, in care se gasesc si zeci de palmieri, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi, vijelii si grindina, valabil pana duminica seara in trei sferturi din tara Vreme calduroasa, izolat caniculara in zonele de vest si sud

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil duminica intre orele 12. 00 si 22. 00 in aproximativ trei sferturi din tara.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil sambata, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in mare parte din tara.

Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat cateva zile din tara, la familia sa, a transmis P.

R. Moldova: Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa Cel putin cinci avioane private au decolat de la Chisinau, unul cu familia lui Ilan Shor Maia Sandu: Nu prea sunt locuri pe Pamant unde se pot ascunde

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a plecat pentru cateva zile din tara, la familia sa, a transmis Partidul Democrat vineri noapte, intr-un comunicat postat pe site-ul formatiunii politice. Ziarele de peste Prut scriu ca, incepand de aseara, cel putin cinci avioane private au decolat din Chisinau.

11 cetateni turci care incercau sa iasa din tara ascunsi, prinsi de politisti

Unsprezece cetateni turci care incercau sa iasa ilegal din tara, ascunsi in remorca unui camion, au .

Cod rosu de ploi torentiale si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, duminica dupa-amiaza, o noua avertizare Cod rosu de averse torentiale, grindina de dimensiuni medii si vijelii, valabila in localitati din.

Stirile ProTV: Romanii explica de ce pleaca din tara. Pana in 2060, am mai putea ramane doar 12 milioane

Comisia Europeana are vesti ingrijoratoare pentru tara noastra. Romania ar putea pierde o treime din populatie pana in 2060, daca migratia continua cu aceeasi viteza.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )