Libnet.ro
UNICEF

14:45

Arafat, despre asimptomatici: Au virusul si transmit

B1 B1,
Arafat, despre asimptomatici: Au virusul si transmit

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, sustine ca desi multa lume sustine caasimptomaticul este un om sanatos care nu transmite virusul, adevarul este cu totul. continuă pe B1

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia

Raed Arafat, seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca aparitia unui vaccin anti-COVID-19 nu va rezolva situatia, pentru ca este nevoie de foarte multe doze. Ai nevoie de.

Raed Arafat, despre criza de locuri la ATI: Saptamana viitoare vom creste la peste 900 de paturi

Seful DSU Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca un numar de 430 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva, dupa ce in cursul zilei GCS a raportat 409 pacienti la ATI. Raed Arafat a dezvaluit ca Romania dispune de aproximativ 840 de paturi de ATI. Cifra nu este una exacta, deoarece aceste paturi sunt dezinfectate ori de cate ori un pacient paraseste sectia ATI.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia pentru ca ai nevoie de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia. Ai nevoie de sute de milioane, de miliarde de doze ca sa opresti raspandirea, afirma Arafat, precizand ca Romania s-a inscris pe lista tarilor care au compandat un eventual vaccin.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )