Libnet.ro
UNICEF

10:00

Arafat, despre atacurile la adresa sa din cauza legii carantinarii: Parca am scris-o si dezbatut-o singur.Au votat toti o lege care da putere absoluta lui Arafat?

Adevărul Adevărul,
Arafat, despre atacurile la adresa sa din cauza legii carantinarii: Parca am scris-o si dezbatut-o singur.Au votat toti o lege care da putere absoluta lui Arafat?

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a denuntat pe Facebook o atitudine publica negativa la adresa sa dupa votarea legii carantinei si izolarii, si folosirea ironica a termenului comandantul actiunii, dar si ideea ca acesta ar avea putere absoluta dupa promulgarea legii, dezbatute zile bune, pe fondul unor proteste politice si publice fata de masuri guvernamentale considerate abuzive. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre protestatarii veniti din nou in Piata Victoriei: Se vor imbolnavi!

Raportarile zilnice se refera doar la cazurile noi de coronavirus, nu cuprind si retestari, asa cum se vehiculeaza, a declarat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Raed Arafat, despre pacientul asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Raed Arafat, despre pacientului asimptomatic mort de Covid-19 dupa ce a refuzat internarea: Nu este primul caz de care aflu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit la Antena 3 despre cazul barbatului asimptomatic din Galati, care a murit de coronavirus la doar cateva ore dupa ce a refuzat internarea in spital.

Experti: Verile ar putea deveni prea fierbinti pentru oameni, din cauza schimbarilor climatice

Milioane de persoane din intreaga lume ar putea fi expuse la niveluri periculoase de stres termic, fapt ce poate duce la cedarea organelor interne si chiar la moarte, potrivit BBC.

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discernamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )