Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discernamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

B1 B1,
CCR a stabilit: Persoanele care nu au discernamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele. continuă pe B1

CCR a stabilit: Persoanele care nu au discrnamant din cauza alienatiei ori debilitatii mintale nu trebuie sa-si piarda exercitiul tuturor drepturilor civile

Curtea Constitutionala a admis, joi, cu unanimitate de voturi, sesizarea referioare la prevederea din Codul Civil potrivit careia persoana care nu are discernamantul necesar pentru a se ingriji de interesele.

Romania, amenda colosala din cauza lui Liviu Dragnea. Ce a decis Comisia Europeana

Romania inca mai are de suferit dupa perioada Dragnea. O amenda colosala revine statului, in urma a ceea ce a facut fostul presedinte PSD. Ce decizie a luat Comisia Europeana? Romania, amenda colosala din cauza lui Dragnea Mostenirea lui Dragnea pentru Romania deznadejde si o amenda de 3 milioane de euro. Comisia Europeana obliga .

Gigi Becali si ginerele sau, anchetati din cauza unor imagini compromitatoare

Gigi Becali si-a batut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF si LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei Romaniei. in aceeasi situatie este si Ionel Danciulescu, team-managerul formatiei din Stefan cel Mare. inainte de startul partidei, in care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali .

Medicii, dezarmati in lupta cu Covid-19, din cauza bolnavilor iresponsabili: Va fi din ce in ce mai rau. Avem si lumanari, ii asteptam in spitale

Seful spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, avertizeaza ca medicii sunt dezarmati in lupta cu Covid-19, in primul rand din cauza aglomeratiei din spitale si, in al doilea rand, din cauza reticentei si a refuzului pacientilor de a fi tratati.

Un tanar si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza COVID-19, la doar cateva zile distanta. A fost un cosmar

Un tanar din Texas, oras din SUA grav afectat de pandemia de coronavirus, si-a pierdut mama, tatal si fratele din cauza infectiei cu COVID-19. in doar 11 zile, baiatul a ramas fara familie.

Statul roman pierde trei milioane de lei pe an din cauza contrabandei cu tigari

In anul 2019, statul roman a pierdut aproximativ trei miliarde de lei din cauza contrabandei cu tiga.

Italia impune interdictii persoanelor care vin din Serbia, Muntenegru si Kosovo

Guvernul Italiei a introdus, joi, Serbia, Muntenegru si Kosovo pe lista tarilor care prezinta riscuri majore in epidemia de coronavirus, impunand interdictii de calatorie persoanelor care vin din aceste zone, informeaza Mediafax citand cotidianul italian La Repubblica. Il Giornale: Covid-19, din Balcani si pana in Mediterana, Italia este asediata Romania ar putea intra pe lista neagra.

O ALTA DECIZIE A CCR: Ordonanta prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR.

Persoanele care s-au vindecat de coronavirus nu ar deveni imune definitiv. Ce au descoperit specialistii

Cercetatorii londonezi au realizat un studiu care concluzioneaza ca imunitatea prin anticorpi nu este permanenta in cazul persoanelor care au fost infectate cu coronavirus si s-au vindecat.

Ce scria in certificatul de deces al Madalinei Manole. Care a fost cauza mortii

In urma cu zece ani, exact in ziua in care, in umra cu 43 de ani sa nastea, Madalina Manole decidea sa paraseasca aceasta lume, lasand in urma un copil si un sot. Lumea muzicii romanesti intra in soc si exista doar o singura intrebare pe buzele tuturor:? De ce? Ce scria in certificatul de .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )