Libnet.ro
UNICEF

06:30

Arafat noi informatii, in urma accidentului feroviar din Prahova. Care este numarul real al ranitilor

Antena3 Antena3,
Arafat noi informatii, in urma accidentului feroviar din Prahova. Care este numarul real al ranitilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, arata ca in urma evaluarii finale o persoana este ranita mai grav si este transportata la Bucuresti si 10 sunt ranite usor, in urma accidentului feroviar din Prahova. continuă pe Antena3

Detaliul revoltator in cazul accidentului feroviar din Ploiesti. Salvarile au primit adresa gresita

Ambulantele care ar fi trebuit sa ajunga la locul accidentului feroviar din judetul Prahova au primit o adresa gresita. Mai multe autospeciale au ajuns intr-o zona de camp, la aproximativ un kilometru de accident.

Ministerul Transporturilor: O echipa din AGIFER investigheaza cauzele accidentului feroviar din Ploiesti

O echipa de investigatie apartinand Agentiei de Investigare Feroviara Romana AGIFER) cerceteaza cauzele accidentului produs miercuri in apropiere de Ploiesti Triaj, transmite Agerpres. De asemenea, la.

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

Replica lui Selly pentru CTP, dupa ce jurnalistul l-a criticat in urma accidentului in care si-a lovit bolidul: Zat! La ratati sunt imun

Selly i-a raspuns lui Cristian Tudor Popescu intr-o melodie lansata cu trupa 5GANG, dupa ce gazetarul l-a criticat in urma accidentului de circulatie in care vloggerul si-a distrus bolidul de 70. 000 de euro. Selly, reactie dura la adresa lui CTP: Haterii, zat, lasa-i sa plece Trupa 5GANG a lansat recent piesa Hocus Pocus, care incepe .

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori.

Noi informatii despre Michael Schumacher: medicul sau povesteste cat va dura terapia pentru fostul pilot de F1

Putini oameni din anturajul lui Michael Schumacher ies in presa cu declaratii, insa una dintre exceptii este consituita de medicul sau, care a oferit cateva informatii, despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

Orban a prezentat catastrofa sistemului feroviar din Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Forumul Capitalului Romanesc, ca peste 60% din reparati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )