Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aranjamente de ultima ora pentru alegeri. Care sunt datele la care vor fi organizate

Antena3 Antena3,
Aranjamente de ultima ora pentru alegeri. Care sunt datele la care vor fi organizate

Ludovic Orban a vorbit despre care este posibila data a organizarii alegerilor anticipate. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana .

Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran. Ce a stabilit instanta

In urma deciziei stabilite de Tribunalul Bucuresti, medicul Mircea Beuran poate fi arestat in urma dosarelor penale deschise pe numele lui. Care este decizia de ultima ora luata de judecatori? Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran Medicul Mircea Beuran, fost sef al clinici de chirurgie si in acelasi timp membru al Partidului .

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

Decizie de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea. Avocatul lui nu s-a prezentat in instanta

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, actualmente se afla in inchisoare. Dar ceea ce a aparut in presa, in ultima perioada, scoate la iveala mult mai mult decat se stia pana in acest moment despre afacerile facute de fostul lider PSD in Teleorman. Astazi, miercuri 12 februarie, fostul lider PSD a mai primit o lovitura din .

Baza irakiana in care sunt stationati soldati americani, tinta unui atac cu racheta

O baza irakiana in care sunt stationati soldati americani a fost lovita, joi, de o racheta, potrivit unor surse de securitate, citate de Reuters. Baza, deumita K1, se afla in provincia Kirkuk, din.

Atac cu racheta in Irak, la o baza in care sunt stationati soldati americani

O baza irakiana din provincia irakiana Kirkuk nord) in care sunt stationati soldati americani a fost lovita joi de o racheta, fara a fi inregistrate victime, au anuntat surse de securitate citate de dpa, AFP si Reuters.

Bursa pentru tinerii care vor sa ramana la sat

Economistul-sef al BNR propune introducerea unei burse pentru tinerii care vor sa locuiasca si sa munceasca in satele romanesti. insa, aceasta ar trebui sa vina la pachet cu o contributie din partea autoritatilor locale. Mai exact, acestea trebuie sa stimuleze crearea infrastructurii.

5 zodii cu noroc mare maine! Iata care sunt zodiile care vor avea parte de o zi excelenta!

Se anunta o zi foarte buna pentru 5 zodii. Fie ca isi organizeaza o vacanta cu partenerul sau ca vor avea parte de cateva oferte de proiecte importante, ziua va fi una excelenta din toate punctele de vedere pentru acestia.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Balantele au o zi excelenta pentru aventuri, Varsatorii sunt putini abordabili

Iata horoscopul zilei de azi JOI 13 FEBRUARIE 2020; toata saptamana aceasta, Cosmosul ne-a dat de lucru in domeniul relatiilor datorita activitatii planetei Venus. Iata ca nici ziua de azi nu face exceptie. Asa, ca inainte de ziua indragostitilor, macar sa stim ce avem de sarbatorit sau nu maine, Venus va fi in cuadratura cu Nodurile Lunare care stim ca se ocupa de destinul nostru de unde venim si incotro ne indreptam).

NASA cauta astronauti pentru o misiune pe Marte. Care sunt conditiile de angajare

Agentia Spatiala Americana NASA) a anuntat marti ca va angaja mai multi astronauti pentru misiuni programate in urmatorul deceniu, inclusiv pe Marte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )