Libnet.ro
UNICEF

17:30

Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran. Ce a stabilit instanta

Playtech Playtech,
Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran. Ce a stabilit instanta

In urma deciziei stabilite de Tribunalul Bucuresti, medicul Mircea Beuran poate fi arestat in urma dosarelor penale deschise pe numele lui. Care este decizia de ultima ora luata de judecatori? Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran Medicul Mircea Beuran, fost sef al clinici de chirurgie si in acelasi timp membru al Partidului . continuă pe Playtech

Adrian Nastase trage un semnal de alarma. Ce ascunde arestarea medicului Mircea Beuran

Adrian Nastase e de parere ca arestarea medicului Mircea Beuran este o perdea de fum menita sa acopere alte teme importante din societate. Fostul prim-ministru sustine ca Sistemul doreste ca acopere toate temele sociale sau de guvernare, iar acesta ar putea fi inceputul unei noi perioade de tele-justitie.

Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria

In cursul zilei de astazi, atat la Spitalul Universitar Floreasca, cat s la alte imobile, Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au efectuat perchezitii in cazul medicului Mircea Beuran. Victor Ciutacu, reactie fabuloasa dupa ce Mircea Beuran a fost saltat de politisti: Nu stiu cum stati cu memoria Toata .

UPDATE Perchezitii la Spitalul Floreasca si la locuinta medicului Mircea Beuran intr-un dosar de luare de mita Beuran, ridicat de acasa de procurori

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la Spitalul Floreasca, intr-un dosar de luare de mita care il vizeaza pe medicul Mircea Beuran. Potrivit unor surse judiciare, au loc perchezitii atat in biroul lui Beuran de la Spitalul Floreasca, cat si in biroul acestuia de la Universitatea de Medicina si Farmacie si la locuinta medicului. UPDATE 13:10: Mircea Beuran a fost ridicat de procurori de la locuinta sa, cu mandat de aducere, si dus la audieri.

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana .

Mircea Beuran a fost retinut de DNA. Medicul ar fi primit o mita de 10.000 de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a medicului Mircea Beuran, dupa ce, inca de dimineata, procurorii au facut perchezitii la Spitalul Floreasca si mai apoi la domiciliul medicului.

Arest la domiciliu pentru medicul Mircea Beuran

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis plasarea medicului Mircea Beuran in arest la domiciliu.

Perchezitii la casa si biroul doctorului Mircea Beuran. Procurorii au ridicat documente

Procurorii au ridicat joi dimineata documente de la casa si biroul medicului Mircea Beuran. Potrivit surselor Antena 3, dosarul in care e vizat cunoscutul chirurg ar avea la baza o plangere pentru luare de mita.

Perchezitii la casa si biroul doctorului Mircea Beuran. Procurorii au ridicat documente

Procurorii au ridicat joi dimineata documente de la casa si biroul medicului Mircea Beuran. Potrivit surselor Antena 3, dosarul in care e vizat cunoscutul chirurg ar avea la baza o plangere pentru luare de mita.

Detalii exclusive. De ce ar fi asteptat denuntatoarea profesorului Mircea Beuran doi ani pana sa faca denuntul

Berta Popescu, senior editor Antena 3, a prezentat, joi, la Sinteza zilei, informatii exclusive din cazul profesorului Mircea Beuran.

Decizie de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea. Avocatul lui nu s-a prezentat in instanta

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, actualmente se afla in inchisoare. Dar ceea ce a aparut in presa, in ultima perioada, scoate la iveala mult mai mult decat se stia pana in acest moment despre afacerile facute de fostul lider PSD in Teleorman. Astazi, miercuri 12 februarie, fostul lider PSD a mai primit o lovitura din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )