Libnet.ro
UNICEF

12:15

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Playtech Playtech,
Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana . continuă pe Playtech

Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran. Ce a stabilit instanta

In urma deciziei stabilite de Tribunalul Bucuresti, medicul Mircea Beuran poate fi arestat in urma dosarelor penale deschise pe numele lui. Care este decizia de ultima ora luata de judecatori? Decizie de ultima ora in cazul medicului Mircea Beuran Medicul Mircea Beuran, fost sef al clinici de chirurgie si in acelasi timp membru al Partidului .

Decizie de ultima ora in dosarul lui Liviu Dragnea. Avocatul lui nu s-a prezentat in instanta

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, actualmente se afla in inchisoare. Dar ceea ce a aparut in presa, in ultima perioada, scoate la iveala mult mai mult decat se stia pana in acest moment despre afacerile facute de fostul lider PSD in Teleorman. Astazi, miercuri 12 februarie, fostul lider PSD a mai primit o lovitura din .

Cate case are Klaus Iohannis. Instanta, decizie de ultima ora in dosarul presedintelui

Parchetul general a decis clasarea dosarului in ce priveste casele familiei Iohannis. Reamintim ca dosarul a deschis in urma unei plangeri depuse de o publicatie online. Dosarul a fost astfel clasat pentru ca faptele au fost deja investigate. Cate case are Klaus Iohannis Acuzatiile se legau de modul in care familia prezidentiala a intrat in .

Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei

Lovitura dura pentru Romania. Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei.

Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei Principala critica, legata de majorarea pensiilor Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul

Declansarea procedurii de deficit excesiv EDP) este justificata in cazul Romaniei, arata Comisia Europeana intr-un raport privind tara noastra dat publicitatii vineri. Raportul urmareste adoptarea de catre Romania a unei strategii bugetare pentru perioada 2020-2022, care se estimeaza ca va duce la un deficit public ce depaseste valoarea de referinta de 3 % prevazuta de Tratatul privind functionarea Uniunii Europene TFUE) pentru anii 2019, 2020 si 2021. Din raport rezulta ca Romania nu respecta criteriul deficitului definit in tratat si ca deschiderea unei proceduri de deficit excesiv este, prin urmare, justificata. UPDATE: Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul.

Comisia Europeana a declansat procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei (DOCUMENT)

Declansarea procedurii de deficit excesiv este garantata in cazul Romaniei, se arata intr-un raport al Comisiei Europene, in care se constata depasirea, in 2019, a tintei de deficit de 3% din.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va continua sa scada in 2020 si 2021

Romania a consemnat o crestere economica de 3,9% in 2019, fata de 4,4% in 2018, potrivit previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE), care arata ca tendinta de incetinire a economiei va continua atat in acest an, cat si anul viitor.

Comisia Europeana cere Romaniei si altor state membre sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor

Comisia Europeana CE) a trimis scrisori de punere in intarziere Romaniei si altor sapte state membre prin care le cere sa respecte directiva privind combaterea spalarii banilor.

Comisia Europeana solicita Romaniei sa adopte primul program national de control al poluarii atmosferice. Termenul limita era 1 aprilie 2019

Romania trebuie sa adopte primul program national de control al poluarii atmosferice, a solicitat Comisia Europeana, care le-a transmis scrisori de punere in intarziere si Greciei, si Maltei. Masura vine.

Primul pas din infringement si din cauza poluarii. Comisia Europeana cere Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Romania primeste un nou avertisment de la Comisia Europeana si in privinta poluarii. CE cere Romaniei, Greciei si Maltei sa adopte primele programe nationale de control al poluarii atmosferice si acorda acestor tari doua luni pentru a raspunde si pentru a-si adopta si comunica planurile pana la acest termen limita. Este primul pas din procedura de infringement.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )