Libnet.ro
UNICEF

22:30

Are 105 ani si este fascinata de internet. Ea este cea mai batrana utilizatoare a Facebook

Antena3 Antena3,
Are 105 ani si este fascinata de internet. Ea este cea mai batrana utilizatoare a Facebook

O americanca in varsta de 105 este, neoficial, cea mai batrana utilizatoare a Facebook-ului. Femeia, care a implinit onorabila varsta luna aceasta, nu a primit titlul pentru simplul motiv ca reteaua de. continuă pe Antena3

Berea cea mai TARE din lume are o concentratie de 65% alcool

Ce nume mai potrivit, ar putea fi dat, pentru cea mai tare bere din lume, decat Armageddon. Cu siguranta ti-ar aduce sfarsitul zilelor daca o bei in cantitati prea mari. Concentratia de alcool din aceasta.

in doi ani de zile cea mai puternica armata a lumii se va dota cu ARME cu LASER. Inamicii nu au nicio sansa

Cu siguranta aceste achizitii nu prevestesc vremuri de pace. Daca Iranul tot ameninta cu armele nucleare, cea mai puternica armata din lume, cea a SUA, va fi dotata cu arme cu laser in mai putin de doi ani de.

Dacia Sandero, comentata in presa britanica. Este cea mai ieftina masina de pe piata Marii Britanii

Dacia Sandero este prezentata de presa de la Londra drept cea mai ieftina masina de pe piata britanica. Sandero va putea fi cumparat in Marea Britanie din ianuarie, la un pret putin sub de 6000 de lire.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Antonescu: Continuu sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste.

Antonescu: Continui sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. intrebat despre faptul ca fostul.

Antonescu: Continui sa cred ca MONARHIA CONSTITUTIIONALA e cea mai convenabila forma de ...

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie raspunzand unor intrebari ale presei la Palatul Elisabeta, unde a participat la ceremonia in care ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, i-a conferit .

Fotografii iN PREMIERA cu cea mai pazita aeronava din lume. Cum arata Air Force One in interior

Cei de la National Geographic au reusit in premiera sa faca un reportaj din cea mai securizata aeronava din lume: Air Force One. Avionul prezidential este mandria flotei aeriene, insa in reportajul realizat.

Miercurea Ciuc: Azi s-a inregistrat cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta toamna.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata sambata dimineata la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax, citand un meteorolog. Cu o singura exceptie, la Odorheiu Secuiesc, meteorologii din Harghita au consemnat minime negative, bruma la sol si ceata. Astfel, la Toplita au fost minus 3,3 grade Celsius, la Joseni minus 3 grade, iar la statia de pe Varful Bucin a fost inregistrata o minuma de minus un grad Celsius. Temperatura minima cea mai .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna: - 6 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, minus 6 grade Celsius, a fost inregistrata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Gyorfi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )