Libnet.ro
UNICEF

13:00

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

B1 B1,
Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r. continuă pe B1

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

Lucrarile la statia electrica de la Bradu, modernizata cu 29 milioane euro, vor fi finalizate in 2018

Statia electrica de 400/220/110/20 kV Bradu, de langa Pitesti, care apartine monopolului de stat Transelectrica, este retehnologizata cu 29,3 milioane euro, investitia urmand a fi finalizata in anul 2018, a declarat vineri directorul de vanzari in cadrul grupului Romelectro, Florin Dumitrean, intr-o intalnire cu jurnalistii.

Indicii, in crestere, pe fondul unei lichiditati de 4,39 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 19,83 milioane de lei 4,39 milioane euro), mai mic decat joi 9,4 milioane euro).

Dream Residence - ansamblu de locuinte de 30 milioane euro, in sudul Capitalei

Reporter: in ce stadiu de dezvoltare se afla proiectul Dream Residence? Alina Cojocaru: Zona care se intinde de-a lungul Soselei Salaj s-a dezvoltat intensiv, fapt care a condus la o cerere puternica, intrucat pozitionarea complexului rezidential este la doar 4 km de Piata Unirii. Dezvoltatorul imobiliar a demarat faza a V-a a proiectului Dream Residence din Soseaua Salaj, situat in partea de SE a Bucurestiului, care cuprinde zece blocuri - trei imobile finalizate si vandute integral, trei cladiri in executie si vandute in proportie de 40% si patru blocuri pe care le vom finaliza in maxim doi ani.

Parlamentarii vor un Panteon de 20 milioane euro, pentru omagierea personalitatilor ilustre ale poporului roman

Panteonul Romaniei. Nu este o gluma, ci o initiativa legislativa a mai multor senatori PSD si independenti, care vor astfel sa omagieze personalitatile tarii. Proiectul de circa 20 de milioane de.

Numarul autoturismelor second-hand inmatriculate in Romania a crescut cu 22,79%: Care este cel mai ravnit model la mana a doua

In primele 10 luni ale acestui an, au fost inmatriculate in Romania 250. 800 de masini second-hand, in crestere cu 22,79% in comparatie cu 2015, conform datelor facute publice de Di.

UE vrea sa investeasca 320 milioane euro in stimularea industriei energiei oceanice

Uniunea Europeana UE) intentioneaza sa investeasca 320 de milioane de euro pentru stimularea industriei energiei oceanice, aflata in dezvoltare, informeaza The Guardian.

Indicii s-au apreciat, pe un rulaj de 9,4 milioane euro

Lichiditatea totala 42,3 milioane lei) inregistrata in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost sustinuta de incheierea a sapte tranzactii de tip deal, realizate cu actiuni Romgaz SNG) si OMV Petrom SNP), care au insumat 17,8 milioane lei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )