Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279. continuă pe Adevărul

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

Cum a pierdut cel mai bogat om din Mexic 5,1 miliarde de dolari din cauza lui Trump

Victoria lui Donald Trump la prezidentialele din SUA a starnit rumoare in intreaga lume. Pe unii i-a costat victoria magnatului miliarde de dolari. Spre exemplu, cea mai bogata persoana din Mexic.

The Most Office: Cine este compania cu cele mai spectaculoase birouri din Romania

Compania Betfair Development Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a castigat Marele Premiu The Most Office si si-a adjudecat inca doua premii: Popular Award si Young Spirit Award.

Andreea ESCA are cel mai mare SALARIU din televiziune. Vedeta a vorbit in premiera despre DIMENSIUNILE acestuia (FOTO)

De cativa ani, s-a creat un mit in jurul salariului de stirista al Andreei Esca, existand zvonuri cum ca se invarte undeva la ordinul zecilor de mii, astfel pentru a pune capat.

(P) Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia Private Banking a Raiffeisen Bank - cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Bucuresti, 14 noiembrie 2016. Divizia de private banking a Raiffeisen Bank are active de peste 1,1 miliarde euro in administrare in Romania. Serviciile sunt adresate unui numar restrans de clienti, cu averi ridicate, care acceseaza consultanta.

Cel mai sadic ucigas in serie din Romania a fost condamnat definitiv pentru a doua oara la inchisoare pe viata

Fanel Milea 53 de ani), originar din comuna braileana Viziru, a dat dovada de o salbaticie iesita din comun, acesta avand o placere diabolica in a lovi si viola batrane lipsite de aparare. Finalmente, victimele au fost ucise cu o bestialitate nemaiintalnita nici la executiile din Evul Mediu.

FOTO. Obama si-a aratat dominatia asupra lui Trump prin gesturi. Limbajul corporal spune adevarul din spatele acestei stanjenitoare prime intalniri intre cel mai puternic om din stat si cel ales sa-l inlocuiasca

Presedintele Barack Obama si viitorul presedinte Donald Trump au prezentat un front unit si au promis sa colaboreze in ceea ce parea o intalnirea prietenoasa la Casa Alba. insa, experta in limbaj corporal consultata de Daily Mail spune ca gesturile lor nu confirmau intocmai cuvintele.

FOTO Cel mai mare protest din Coreea de Sud din ultimele decenii. Zeci de mii de oameni au cerut demisia presedinteiPark Geun-Hye

Zeci de mii de protestatari sud-coreeni au participat sambata la cea mai mare manifestatie antiguvernamentala din ultimele decenii, pentru a cere demisia presedintei Park Geun-Hye, implicata intr-un urias scandal de coruptie alaturi de prietena acesteia Choi Soon-Sil.

Sanatos inseamna inrolat! Jurnalistul Razvan Lutac descrie evolutia pro-rusa din regiune prin intermediul a doua melodii: Pana sa schimbe situatia in vecini, rusii au schimbat-o la ei (VIDEO)

Razvan Lutac, cunoscut ca fiind cel mai tanar jurnalist din echipa de investigatii a lui Catalin Tolontan de la GSP si care a lucrat la anchetele privind dezvaluirile din sistemul medical romanesc.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat duminica parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )