Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

B1 B1,
Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

Un concurs mai frumosca Miss World este, cu siguranta, Little Miss World. Cele mai dragalase fetite din lume se intalnesc la Salonic, in Grecia, pentru a-si etala cele mai frumoase. continuă pe B1

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 5 inainte de startul US Open - Monica Niculescu, cea mai buna clasare din cariera la dublu - locul 15

Simona Halep va incepe US Open-ul ultimul turneu de Grand Slam al anului) de pe locul 5 in ierarhia WTA, clasamentul putand suferi insa schimbari majore dupa incheierea competitiei de la New York. Monica Niculescu se afla la care mai buna clasare din cariera la dublu: locul 15.

Cea mai bogata tara din lume se prabuseste din cauza scaderii pretului petrolului si introduce taxe fara precedent

Guvernul din Qatar va introduce o noua taxa pentru pasagerii care trec prin aeroportul din Doha, in conditiile in care emiratul cauta noi surse de venit pe fondul scaderii pretului petrolului, informeaza.

Cei mai ridicoli violatori din Romania: Un barbat a vrut sa violeze o tanara cu un pamatuf pe penis

Anchetatorii moldoveni au fost pusi de-a lungul timpului in fata unor cazuri pe cat de grave pe atat de ridicole. Acestia au povestit pentru Adevarul care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de.

Credea ca va fi cea mai fericita zi din viata lui atunci cand a cerut-o in casatorie. De ce a scos iubita sa cutitul

O tanara de 17 ani din Vaslui si-a injunghiat iubitul, cu 20 de ani mai mare, dupa ce acesta a cerut-o in casatorie. Barbatul a ajuns de urgenta la spital si este in stare grava, scrie.

E cea mai fericita zi din viata mea. Se poate compara doar cu ziua in care mi s-au nascut copiii. Marius Sumudica, in culmea bucuriei dupa calificarea Astrei in Europa League

Astra a realizat surpriza serii dupa ce a a eliminat-o pentru al doilea an la rand pe West Ham United si s-a calificat in Europa League. Dupa 1-1 in tur, campioana Romaniei s-a impus.

Golul care i-a uimit pe toti. Cea mai ciudata executie din istoria fotbalului

Un filmulet in care e prezentat un elev din SUA a devenit viral datorita modului in care acesta a reusit sa marcheze golul echipei sale, scrie gsp. ro. Dylan Prichett-Ettner joaca la Columbine High.

STUDIU Romania are cea mai scazuta rata a vaccinarii din 190 de tari

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a ratei vaccinarii din 190 de tari analizate intr-un studiu al epidemiologilor europeni. Cercetarea a aparut in publicatia medicala The Lancet, care arata ca tendinta se va mentine si in urmatorii ani.

Stomatologul care face chirurgie in lemn, bronz si piatra. Cea mai valoroasa sculptura a sa a donat-o orasului

Dan Taban este nu numai un medic renumit, ci si un apreciat artist in Focsani, fiind pasionat de sculptura. De asemenea, picteaza la fel de bine si este membru al Uniunii artistilor Fotografi din Romania.

Cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie

Dupa ce am preparat pentru cei dragi aceasta prajitura, am decis: este cea mai gustoasa placinta cu pere si vanilie. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente si nici de mult timp petrecut in bucutarie. Deci ai toate motivele sa incerci aceasta reteta!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )