Libnet.ro
UNICEF

10:45

De ce are emotii Nicusor Dan? Un detaliu ignorat, dar care face diferenta

Hotnews Hotnews,
 De ce are emotii Nicusor Dan? Un detaliu ignorat, dar care face diferenta

Avansul de 2,5% pe care il are in sondaje fata de Gabriela Firea este departe de a fi linistitor pentru Nicusor Dan cu cateva zile inaintea alegerilor. A recunoscut-o chiar el. Meciul pe care multi il vedeau castigat la alinierea candidatilor la start se joaca pe ultima suta de metri. Nicusor Dan a intrat primul pe turnanta, insa are nevoie sa-si gaseasca suflul ca sa treaca primul linia de sosire. continuă pe Hotnews

NICUSOR DAN: Este o lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta. Dan a mai spus ca fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie, scrie News.

Basescu: Nenorocitii i-au legat de gat lui Nicusor Dan un carton pe care au desenat niste cifre Draga Orban, daca pierde te scot in suturi de la Palatul Victoria

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca are cu 10% mai mult decat in sondajul prezentat sambata de Nicusor Dan si este pe trend de crestere in timp ce candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS este pe punctul de a pierde alegerile in favoarea unei primarite care este profund corupta. Sper sa nu am dreptate, dar daca va fi asa draga Orban Ludovic, eu te scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu, a adaugat fostul presedinte.

Un alt frate al lui Nicusor Dan are o terasa ilegala. Tot in Oraselul copiilor

Dan Trifu, presedintele Asociatiei Eco-civica, un alt frate a lui Nicusor Dan, are pe numele soacrei.

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj conform caruia are 33% din intentia de vot

Candidatul sustinut de principalele partide de dreapta pentru Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie care arata ca 33% din intentia de vot a electoratului din Bucuresti se indrepta catre el.

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

O persoana din staff-ul lui Nicusor Dan are COVID-19 - Ce urmeaza acum

Unul dintre oamenii de incredere ai lui Nicusor Dan s-a infectat cu noul coronavirus.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul .

Dana Budeanu, noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Furtuna care urmeaza...

Dana Budeanu a anuntat ca va face noi dezvaluiri despre Nicusor Dan. Designerul a dezvaluit, in exclusivitate la Antena 3, ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )