Libnet.ro
UNICEF

16:46

O persoana din staff-ul lui Nicusor Dan are COVID-19 - Ce urmeaza acum

Antena3 Antena3,
O persoana din staff-ul lui Nicusor Dan are COVID-19 - Ce urmeaza acum

Unul dintre oamenii de incredere ai lui Nicusor Dan s-a infectat cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

VIDEO Nicusor Dan s-a rastit la reporterul Antena 3, cand a fost intrebat despre inregistrarea aparuta public: Este un fas. Vreau sa transmiteti sefilor dvs. cateva intrebari

Venit la sediul PSD sa afiseze harta cumetriilor din campania electorala, Nicusor Dan a ridicat tonul la reporterul Antena 3 care l-a intrebat despre inregistrarea aparuta recent in spatiul public si daca nu se gadeste sa se retraga din cursa.

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro.

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj conform caruia are 33% din intentia de vot

Candidatul sustinut de principalele partide de dreapta pentru Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie care arata ca 33% din intentia de vot a electoratului din Bucuresti se indrepta catre el.

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

A doua inregistrare compromitatoare cu Nicusor Dan: Lumea spune ca e dealer, interlop, peste

Viceprimarul Capitalei Badulescu i-a transmis un mesaj premierului Orban, marti seara, la Romania TV, dupa aparitia unei alte inregistrari cu candidatului fortelor de dreapta, Nicusor Dan, ca mai are timp sa-l retraga din cursa pentru Primaria Bucuresti. Trafic de influenta? Nicusor Dan, inregistrat pentru a doua oara. Functionarul Zarescu ii atrage atentia asupra Cainelui Luni, .

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj care arata ca ar avea 33% dintre intentiile de vot ale bucurestenilor, cu 2,5% mai mult decat Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie, din care reiese ca are prima sansa in cursa electorala si.

ZAMFIR (PSD): Dupa campanie, institutiile statului sa stabileasca daca Nicusor Dan a facut trafic de influenta

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a acuzat, vineri, pe Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, ca a subminat interesele unor oameni de afaceri, mentionand ca plangerea penala pe care au depus-o parlamentari social-democrati nu are rolul de a influenta campania electorala, ci ca institutiile statului sa stabileasca daca acesta a facut trafic de influenta sau este in conflict de interese, conform Agerpres.

CTP: Nicusor Dan a actionat ca un avocat cu simbrie in cazul interlopului Autorizatia a fost data de Piedone, pe care nici coronavirusul nu l-ar infecta

Cristian Tudor Popescu a declarat vineri seara ca Nicusor Dan a actionat imoral in cazul interlopului Caine din Parcul Copiilor sustinand ca acesta a actionat legal, dar ca un avocat cu simbrie. CTP critica dur si comparatia pe care Dan a facut-o intre interlopul amintit si cei evacuati din case la largirea bulevardului Berzei. Domnul Nicusor Dan pune pe aceeasi treapta niste amarati ramasi fara case cu un interlop care a construit in parc pe semnatura lui Piedone, mai spune CTP.

Cine e PSD-istul care l-a inregistrat pe Nicusor Dan. Cum i-a crescut averea subit, in ultimii 3 ani

In urma cu doua zile a fost facuta publica o inregistrare a lui Nicusor Dan. Cine este PSD-istul care l-a inregistrat pe candidatul la Primaria Capitalei. in 2017 acesta avea in declaratia de avere o garsoniera, iar in 2020 si-a amintit de doua terenuri. Cum i-a crescut averea omului PSD care l-a inregistrat pe Nicusor .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )