Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

Playtech Playtech,
De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care Neti Sandu nu are copii. Chiar daca putea sa faca un copil, vedeta a hotarat sa spuna pas. Acum realizeaza ca a gresit. De ce nu a ramas gravida niciodata Neti Sandu. S-a aflat tristul adevar Neti Sandu, una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul . continuă pe Playtech

Neti Sandu a raspuns celei mai arzatoare intrebari: De ce nu are niciun copil

Neti Sandu a raspuns unei intrebari care sta pe buzele multor telespectatori: de ce nu a devenit nicioadata mama. Vedeta horoscopului a vorbit deschis faptul ca si-ar fi dorit sa aiba macar un copil, intr-un.

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit .

Care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Greseala pe care o fac multi romani

Chiar si cele mai iscusite gospodine mai rateaza uneori! Greseala pe care o fac multi romani are legatura cu doua legume cat se poate de banale. Iata cum poti invata care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Cum invatam sa facem diferenta dintre dovlecel si zucchini. Multi romani fac greseala asta Tarabele din piata sunt .

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

CNN: Desi Xi are un discurs peste Trump la ONU, sa nu uitam ca el este adevaratul lider autoritar

Intr-un discurs adresat marti Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, presedintele chinez Xi Jinping a cerut lumii sa faca eforturi in sustinerea valorilor pacii, dezvoltarii, echitatii, justitiei, democratiei si libertatii impartasite de noi toti. A fost o continuare a unui rol pe care Xi l-a jucat la reuniunile internationale anterioare de profil, ca aparator al comertului liber, spre deosebire de Statele Unite care au devenit din ce in ce mai izolationiste sub presedintele Trump, potrivit CNN.

Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Ministerul Justitiei anunta finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justitie, care presupune gruparea tuturor institutiilor de justitie din Capitala intr-un singur areal.

Care este noua functie de la Google care te ajuta in pandemie

Iti doresti sa calatoresti, dar nu stii daca ai cum, avand in vedere restrictiile care apar si dispar peste noapte. Google Maps iti vine in ajutor si iti arata acum statistici.

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )