Libnet.ro
UNICEF

08:15

Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

B1 B1,
Masterplanul Cartierului pentru Justitie, finalizat. Care este zona in care se vor muta toate institutiile din sistemul judiciar (VIDEO)

Ministerul Justitiei anunta finalizarea masterplanului Cartierului pentru Justitie, care presupune gruparea tuturor institutiilor de justitie din Capitala intr-un singur areal. continuă pe B1

De ce nu are Neti Sandu copii. Care este adevaratul motiv, de fapt

S-a aflat care este adevaratul motiv pentru care Neti Sandu nu are copii. Chiar daca putea sa faca un copil, vedeta a hotarat sa spuna pas. Acum realizeaza ca a gresit. De ce nu a ramas gravida niciodata Neti Sandu. S-a aflat tristul adevar Neti Sandu, una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul .

UPDATE Seful Jandarmeriei, la DNA intr-un dosar in care este acuzat ca si-ar fi decontat ilegal sute de ore suplimentare: Sunt chestiuni tehnice Nu iau in calcul demisia

Seful Jandarmeriei Romane, Bogdan Enescu, a mers la DNA, joi dimineata, pentru audieri intr-un dosar in care este acuzat de procurori ca ar fi incasat ilegal bani pentru sute de ore suplimentare, in starea de urgenta. in acest dosar sunt vizati si colonelul Ionut Catalin Sindile si generalul Constantin Florea. Bogdan Enescu a spus ca nu ia in calcul sa demisioneze pentru ca nu se impune in acest caz.

Care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Greseala pe care o fac multi romani

Chiar si cele mai iscusite gospodine mai rateaza uneori! Greseala pe care o fac multi romani are legatura cu doua legume cat se poate de banale. Iata cum poti invata care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Cum invatam sa facem diferenta dintre dovlecel si zucchini. Multi romani fac greseala asta Tarabele din piata sunt .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Care este noua functie de la Google care te ajuta in pandemie

Iti doresti sa calatoresti, dar nu stii daca ai cum, avand in vedere restrictiile care apar si dispar peste noapte. Google Maps iti vine in ajutor si iti arata acum statistici.

Conditiile de concurs pentru cadrele didactice care vor sa ocupe un post din cele 500 vacantate in acest an scolar

Concursul pentru angajarea cadrelor didactice pe cele 500 de posturi care vor fi vacantate in acest an scolar va consta intr-o proba scrisa pe care dascalii le vor sustine la scoala respectiva, cu subiecte elaborate tot de reprezentantii unitatilor de invatamant.

Solutia pentru toti romanii care au o Dacia veche: te costa mai putin decat una noua si mergi aproape gratis

Dacia Logan exista pe piata din 2004. Daca esti unul dintre oamenii care au cumparat una atunci, sau pana in 2010, e bine sa stii ca exista solutii de-a o moderniza. Si pretul nici nu.

VIDEO 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei. Eforturile de salvare continua pentru cele 30 care mai sunt in viata

Aproximativ 380 de balene pilot au fost declarate decedate, miercuri, pe coasta de est a Tasmaniei, echipele de la fata locului incercand sa salveze alte 30 care mai sunt inca in viata, scrie Guardian.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )