Libnet.ro
UNICEF

15:30

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Playtech Playtech,
Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit . continuă pe Playtech

Ce se intampla daca pui sare in cafea. Trucul pe care il folosesc tot mai multi romani

Neagra, cu lapte, cu frisca sau plina de zahar. Ceasca perfecta de cafea arata diferit de la persoana la persoana. insa, in ultima vreme, un nou truc este folosit de tot mai multi romani. Afla ce se intampla daca pui o anumita cantitate de sare in cafea! Trucul folosit de tot mai multi romani. Ce .

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Cursuri suspendate si clase inchise in Capitala, dupa ce mai multi elevi au fost infectati cu coronavirus

Zeci de elevi din sectorul 4 al Capitalei invata online dupa ce patru copii din clasele unde acestia isi desfasurau cursurile au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. Primaria sectorului a dispus dezinfectarea salilor si testarea cadrelor didactice care au intrat in contact cu elevii infectati.

Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

Avem mai putine unitati de invatamant in scenariul rosu, in care invatamantul se desfasoara exclus.

Mai multi oameni au fost raniti dupa o explozie a unui depozit de armament din Liban

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un depozit de armament a explodat marti in sudul Libanului, conformReuters. Din primele informatii,incidentul a fost produsde o eroare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )