Libnet.ro
UNICEF

22:15

Arestari in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arestari in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18 judete, la doua grupari infractionale. continuă pe Ziarul Bursa

Zece persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma.

Zece persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18.

Scandalul carnii expirate: Zece persoane au fost retinute. Continua audierea celor doua grupari infractionale suspectate de evaziune fiscala

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa audierea a peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18 judete, la doua grupari infractionale.

Procurorii: Reteaua de trafic cu carne alterata si evaziune fiscala era sprijinita de lucratori de la Protectia Consumatorilor si din Politia de Frontiera

Gruparile suspectate de evaziune fiscala si punere in vanzare de carne alterata ar fi beneficiat si de sprijinul unor angajati ai Politiei de Frontiera si ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), cu implcarea si a unor producatori autohtoni de produse din carne, au sustinut miercuri procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism DIICOT).

Actiune de amploare. Peste 100 de perchezitii au loc la nivel national in cazul unei grupari care ar fi livrat in magazine produse din carne alterata

Peste 100 de perchezitii au loc miercuri in Bucuresti si in mai multe judete din tara in cazul unei retele ai carei membri sunt suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata.

Perchezitii de amploare: o retea ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata

Anchetatorii fac perchezitii la peste 100 de adrese din Capitala si din mai multe judete, in cazul unei retele ai carei membri sunt suspectati de evaziune fiscala si spalare de bani, dupa ce ar fi livrat in magazine tone de produse din carne alterata,.

Dragos Frumosu, la Daily Income: Nu poti face afaceri cu carne alterata, fara sa ai o acoperire de la institutiile care fac control, sau din parte politica

Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, in editia de miercuri a emisiunii Daily Income, ca nu se poate face o afacere cu carne alterata si.

Afacerist achitat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro

Tribunalul Hunedoara a solutionat dosarul in care Marius Brujan, administratorul unei societati comerciale din Pestisul Mic, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru evaziune fiscala. Barbatul acuzat ca ar fi produs un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro a fost achitat.

Presedintele Bayern Munchen, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, a fost condamnat joi in Germania la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala. Hoeness a pledat vinovat in procesul care a inceput luni, 10 martie, si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

Uli Hoeness, presedintele Bayern Munchen, a pledat vinovat pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele echipei de fotbal Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, a pledat vinovat, ieri, pentru evaziune fiscala, informeaza publicatiile BBC si The Local.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )