Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Antena3 Antena3,
Zece persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma. continuă pe Antena3

Scandalul carnii expirate: Zece persoane au fost retinute. Continua audierea celor doua grupari infractionale suspectate de evaziune fiscala

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa audierea a peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18 judete, la doua grupari infractionale.

Zece persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18.

Arestari in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18 judete, la doua grupari infractionale.

Reteaua carnii 2: Zece persoane au fost retinute

Peste 30 de suspecti au fost ridicati si audiati in urma perchezitiilor care au avut loc ieri in 18 judete, la doua grupari infractionale, in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata. 10 dintre acestia au fost retinuti de procurorii DIICOT.

Patru persoane au fost retinute in dosarul carnii alterate

Patru persoane au fost retinute, miercuri seara, in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse alterate, cercetarile fiind continuate la structura centrala a DIICOT, informeaza.

Patru persoane au fost retinute in dosarul carnii expirate

Patru persoane au fost retinute, miercuri seara, in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse alterate, cercetarile fiind continuate la structura centrala a DIICOT, informeaza.

UPDATE Proprietarii unui lant decafenele dinChisinau au fost retinuti pentru evaziune fiscala si spalare de bani

In urma perchezitiilor, procurorii Anticoruptie au gasit mai multe documentecareatesta evidentacontabila dubla. Asupra uneia dintre persoanele retinute, ofiteriiCNA au gasit 100. 000 de lei pecare nu i-a putut justifica.

DIICOT: Patru persoane au fost retinute in dosarul carnii alterate

Un numar de patru persoane au fost retinute, miercuri seara, in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse alterate, cercetarile fiind continuate la structura centrala a DIICOT, au.

Afacerist achitat intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro

Tribunalul Hunedoara a solutionat dosarul in care Marius Brujan, administratorul unei societati comerciale din Pestisul Mic, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru evaziune fiscala. Barbatul acuzat ca ar fi produs un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro a fost achitat.

Surse: Creatoarea Adina Buzatu, verificata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala ...

Creatoarea de moda Adina Buzatu este vizata de procurori intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani instrumentat de DIICOT si IGPR, au declarat, luni, surse judiciare, anunta Agerpres. Procurorii DIICOT si ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate au efectuat, luni, 65 perchezitii domiciliare in Bucuresti, dar si in alte judete ale tarii, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari formata din 20 de persoane, specializata .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )