Libnet.ro
UNICEF

20:45

Argentina a invins Belgia, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

B1 B1,
Argentina a invins Belgia, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Reprezentativa Argentinei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, dupa ce a invins, sambata, la Brasilia, cu scorul de 1-0 1-0), selectionata Belgiei, in sferturile de finala ale competitiei. continuă pe B1

CM 2014. Argentina, a treia semifinalista, dupa ce a invins Belgia. O glorie argentiniana a facut infarct

Argentina a invins Belgia, sambata, impunandu-se cu 1-0, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial. Sud-americanii au devenit cea de-a treia selectionata calificata in semifinale, dupa Germania si Brazilia.

CM 2014. LIVETEXT Argentina vs. Belgia: 1-0. Higuain deschide scorul in lupta pentru semifinale

Argentina si Belgia se dueleaza pentru un loc in semifinalele Campionatului Mondial. Meciul este al treilea sfert de finala, iar pana acum s-au calificat deja Germania si Brazilia.

CM 2014. LIVETEXT Argentina vs. Belgia: 1-0. O glorie argentiniana a facut infarct in timpul meciului

Argentina si Belgia se dueleaza pentru un loc in semifinalele Campionatului Mondial. Meciul este al treilea sfert de finala, iar pana acum s-au calificat deja Germania si Brazilia.

Cupa Mondiala: Belgia a invins SUA, scor 2-1 si va juca in sferturi cu Argentina

Belgia a invins selectionata SUA, in optimile Cupei Mondiale, cu scorul de 2-1 si urmeaza sa joace in sferturi impotriva nationalei lui Lionel Messi. Partida Belgia - SUA a fost decisa in reprizele suplimentare, la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul fiind 0-0.

Belgia a invins SUA, scor 2-1, dupa prelungiri, si s-a calificat in sferturile Cupei Mondiale

Belgia s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 2-1, dupa prelungiri, selectionata Statelor Unite ale Americii, in optimile competitiei. Pentru.

Argentina invinge Belgia cu 1-0 si se califica in semifinalele Cupei Mondiale dupa 24 de ani

Argentina s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale din Brazilia, dupa ce a castigat cu 1-0 in fata Belgiei, intr-un meci disputat la Brasilia. Unicul gol al intalnirii a fost marct in minutul 8, de Gonzalo.

Brazilia a invins Columbia, scor 2-1, si s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale

Reprezentativa Braziliei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale, dupa ce a invins, vineri, la Fortaleza, cu scorul de 2-1 1-0), selectionata Columbiei, in sferturile de finala ale competitiei. Pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )