Libnet.ro
UNICEF

01:05

ARGES: Primarul PSD al comunei Vladesti a fost prins cu remorca la furat de lemne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARGES: Primarul PSD al comunei Vladesti a fost prins cu remorca la furat de lemne

Primarul reales al comunei Vladesti, judetul Arges, pesedistul Cristian Dica-Hristu, a fost surprins pe 27 octombrie de politisti la volanul unui camion indesat cu busteni pentru care nu avea documente legale, potrivit Argesul Online. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul PSD din Vladesti, prins la volanul unui camion cu lemne de furat

Primarul recent reales al comunei muscelene Vladesti, pesedistul Cristian Dica-Hristu, a fost surprins, recent, de agenti ai Politiei argesene, la volanul unui camion de mare tonaj, burdusit cu busteni pentru care nu avea documente legale de provenienta, scrie argesulonline. ro. Anterior alegerii sale in functia de primar al comunei Vladesti, dl Dica-Hristu a practicat meseria de sofer. Deci, cel putin permis de conducere in regula avea. Acte pentru lemne, insa, nu, ceea ce poate insemna ca bustenii respectivi au fost taiati in mod ilegal.

Un primar din Arges a fost prins conducand un camion ticsit cu lemne furate. Edilul a dat vina pe sotie

Primarul comunei Vladesti din judetul Arges,Dica Hristu Cristian, a fost prins de catre politistii argeseni in timp ce transporta ilegal aproape 40 de metri cubi de lemne. Oamenii legii au confiscat materialul lemnos precum si camionul si au deschis un dosar penal pe numele primarului.

Transport ilegal de cherestea. Un sofer a fost prins a treia oara de jandarmi cu un camion supraincarcat

Soferul unui camion a fost depistat, pentru a treia oara, transportand ilegal cherestea. Barbatul a supraincarcat remorca masinii, fara sa declare cantitatea reala de lemne.

Primarul PSD al orasului Teius ramane in functie. Tribunalul Alba a validat mandatul castigat de Mirel Halalai

Tribunalul Alba a validat joi, 29 octombrie, mandatul de primar al orasului Teius obtinut de Mirel Halalai PSD) la alegerile din 27 septembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )