Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar din Arges a fost prins conducand un camion ticsit cu lemne furate. Edilul a dat vina pe sotie

Adevărul Adevărul,
Un primar din Arges a fost prins conducand un camion ticsit cu lemne furate. Edilul a dat vina pe sotie

Primarul comunei Vladesti din judetul Arges,Dica Hristu Cristian, a fost prins de catre politistii argeseni in timp ce transporta ilegal aproape 40 de metri cubi de lemne. Oamenii legii au confiscat materialul lemnos precum si camionul si au deschis un dosar penal pe numele primarului. continuă pe Adevărul

Primarul reales din Vladesti, Arges, a fost prins transportand lemne fara acte de provenienta. Acesta a mai avut probleme cu legea

Cristian Dica - Hristu, primarul reales la Vladesti, judetul Arges, a fost prins de politisti la volanul unui camion cu lemn fara documente de provenienta si este cercetat penal. in urma cu 4 ani acesta era trimis in judecata si i se cereau daune chiar de catre Primaria Vladesti pe care o reprezinta.

Primarul unei comune din Arges, prins la volanul unui camion cu lemn taiat ilegal

Proaspatreales in functia de primarul al unei comunei Vladesti din judetul Arges, Cristian Dica-Hristu, a fost prins de politisti unui camion de de mare tonaj, plin cubusteni fara acte de.

ARGES: Primarul PSD al comunei Vladesti a fost prins cu remorca la furat de lemne

Primarul reales al comunei Vladesti, judetul Arges, pesedistul Cristian Dica-Hristu, a fost surprins pe 27 octombrie de politisti la volanul unui camion indesat cu busteni pentru care nu avea documente legale, potrivit Argesul Online.

Transport ilegal de cherestea. Un sofer a fost prins a treia oara de jandarmi cu un camion supraincarcat

Soferul unui camion a fost depistat, pentru a treia oara, transportand ilegal cherestea. Barbatul a supraincarcat remorca masinii, fara sa declare cantitatea reala de lemne.

Fost primar din Arges, retrimis in judecatapentru retrocedari ilegale si un prejudiciu de 8,4 milioane de euro

Fostul primar al comunei Bradu in perioada 2000-2008, Costel Zamfir, a fost retrimis in judecata, in stare de libertate, de catre procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Pitesti.

Amenzi de 60.000 de lei pentru 20 de persoane din Arges care participau la Focul lui Sumedru

Masurile restrictive impuse pe fondul pandemiei de coronavirus au fost incalcate in Arges de un grup de 20 de persoane care au participat la o manifestare traditionala cunoscuta sub denumirea de Focul lui.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost depistat cu COVID-19. ,,Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

Un primar din Bihor care oficia casatorii fara sa poarte masca de protectie a fost confirmat cu COVID-19. Eu n-am purtat, ca imi era mai usor sa vorbesc fara ea

Primarul comunei Popesti, judetul Bihor, Dorin Curtean a fost testat pozitiv pentruCovid-19, chiar inainte de a pleca in concediul de odihna. Acesta a oficiatmai multe cununii fara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )