Libnet.ro
UNICEF

01:05

Argesul intra in topul celor mai frumoase trasee de bicicleta cu provocatorul parcurs Dracula Bike

Adevărul Adevărul,
Argesul intra in topul celor mai frumoase trasee de bicicleta cu provocatorul parcurs Dracula Bike

Intr-un clasament al celor mai apreciate trasee pentru bikerii nu neaparat profesionisti, ultimul circuitul propus Dracula Bike Fest zona Arefu-Vidraru are sanse mari la podium. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj. Istorie, natura si sport

La lansarea cartii 100 de excursii cu bicicleta in jurul Clujului, autorul cartii a fost intrebat: Care e traseul sau favorit? Radu Mititean, presedintele Clubului de Cicloturism Napoca, a sustinut ca este foarte greu de ales. Va prezetam totusi trei dintre cele mai frumoase trasee de bicicleta din Cluj care merita toata atentia atat a incepatorilor, cat si a celor avansati.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Calarasi: Salbaticie si aventura pe doua roti la malul Dunarii

Cele mai frumoase trasee de bicicleta si unul de pescuit au fost deschise la Calarasi, intr-un inedit proiect turistic. Astfel, tara noastra va exploata un nou segment al pietei turistice, menit sa atraga pasionatii de sport, la malul Dunarii.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta. Unde puteti pedala in aceasta primavara

Acum, cand vremea este din ce in ce mai calda, romanii dornici de miscare pot iesi la plimbare cu bicicleta. Adevarul va prezinta cele mai frumoasee trasee de bicicleta.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Mehedinti. Prin Cazanele Mici, locul unde Dunarea a batut si Portile de Fier s-au deschis

Administratia Parcului Natural Portile de Fier propune mai multe trasee pentru cei care doresc sa faca o plimbare cu bicicleta in mirifica zona a Cazanelor Dunarii.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Prahova. in lung si-n lat, pe doua roti, prin munti si podgorii

Vremea din ce in ce mai frumoasa este un bun motiv sa scoateti bicicletele din debara sau garaj si sa porniti intr-o aventura pe doua roti prin podgoriile si muntii Prahovei. De la Ploiesti la Urlati si de la Campina la Sacele sunt doua trasee foarte frumoase si usor de facut.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Satu Mare

Odata cu venirea primaverii toti cei care doresc sa faca drumetii pe doua roti o pot face pe trasee bine stabilite si care le vor oferi pe langa adrenalina mersului cu bicicleta multe obiective de vizitat. De la castele medievale, biserici de lemn incluse in patrimoniul UNESCO la splendide lacuri de acumulare. Ba mai mult exista o pista pentru biciclisti care leaga orasul Satu Mare de localitatea Csenger din Ungaria.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Salaj: aventura pe doua roti care te duce prin cele mai spectaculoase locuri din judet

Un traseu de bicicleta care sa treaca prin cateva dintre cele mai reprezentative obiective turistice din judet. Este posibil, in Salaj, daca va alocati doua zile pentru acest lucru.

Cele mai frumoase trasee de bicicleta din Vrancea. Off road prin munti pana la cota 1777, pe un drum plin de atractii turistice

Drumul este unul forestier, iar in pe traseu pot fi vizitate si unele obiective turistice. Este necesar ca acest traseu sa fie facut de ciclisti antrenati si experimentati.

Argesul, in topul celor mai ridicole scandaluri in manastiri

Daca scandalurile de la nivelul bisericilor au devenit intamplari care abia daca mai mira, la manastiri, asteptarile sunt, parca, altele. Si totusi,de-a lungul anilor, blestemele, amenintarile si bataile n-au ocolit nici aceste sfinte lacasuri.

Cele mai frumoase trasee petru biciclisti din Botosani: padurile idilice de la Ipotesti si Gorovei sau dealurile pitoresti ale Moldovei

Pasionatii de plimbari pe bicicleta sau chiar de competitii pe doua roti, pot gasi in Botosani trasee pitoresti in mijlocul naturii salbatice si incarcate de simboluri nationale. Cele mai cautate de biciclisti sunt cele din zona Ipotesti, Varful Campului si dealurile Voronei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )