Libnet.ro
UNICEF

14:15

Argus a raportat un profit net de 3,91 milioane de lei in prima jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Argus a raportat un profit net de 3,91 milioane de lei in prima jumatate a anului

Argus Constanta a raportat in primul semestru un profit net de 3,91 milioane de lei, in crestere cu 24,84% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport al companiei remis luni Bursei de Valori Bucuresti BVB), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

IN URMA INSTRAINARII UNOR ACTIVE THR-Marea Neagra raporteaza un profit de 3,2 milioane lei, la jumatatea anului

Scaderi de peste 90% pentru venituriledincazare si alimentatie publica Turism, Hoteluri, Restaurante - Marea Neagra EFO), companie ce dispune de spatii de cazare si alimentatie in Eforie Nord, Venus si Saturn, a raportat un profit net de aproape 3,27 milioane de lei, in primul semestru al anului, fata de o pierdere de 4,7 milioane de lei la jumatatea lui 2019, se arata in raportul companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Este efectul instrainarii unor active din portofoliu, in conditiile in care activitatea de baza a societatii turistice a fost puternic afectata de masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii pandemiei de Covid-19.

Transelectrica raporteaza pentru primul semestru din 2020 un profit net cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului precedent

Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica a inregistrat in primul semestru al anului un profit net de 116 milioane RON, cu 282% mai mare decat in perioada similara a anului trecut, cand nivelul a fost de 30 de milioane de lei.

Carbochim a inregistrat un profit net in crestere cu peste 98% in primul semestru

Carbochim a inregistrat un profit net de 691. 145 lei in primele sase luni din acest an, in crestere cu 98,41% fata de aceeasi perioada a anului trecut, se arata in raportul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, conform Agerpres.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Compa inregistreaza o pierdere de patru milioane lei, in primul semestru

Declin al afacerilor cu 42%, la jumatatea anului * Prin politica de personal se incearca mentinerea personalului de baza, astfel incat in momentul revenirii comenzilor sa putem face fata cerintelor clientilor, mentioneza compania Pandemia de Covid-19 ce a lovit intregul glob in prima parte a acestui an a afectat sever activitatea producatorul de piese auto Compa Sibiu CMP) care a raportat, pentru primele sase luni din 2020, o pierdere de 4,06 milioane de lei, fata de un profit net de 23,75 milioane de lei, in primul semestru al anului trecut.

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI 2020 IAR Ghimbav a afisat un profit net in scadere cu 57%

IAR Ghimbav a obtinut un profit net de 15,4 milioane de lei in primul semestru al acestui an, cu 57% mai mic fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, respectiv 35,9 milioane de lei, potrivit raportului financiar remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti.

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru din 2020, fata de un profit de 1,68 miliarde de lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al companiei transmis azi Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Sphera raporteaza o pierdere de 22,4 milioane lei, in primul semestru

Venituri din vanzari in restaurante cu 31% sub cele inregistrate in primele sase luni ale lui 2019 Sphera Franchise Group SFG), operatorul lanturilor de alimentatie publica KFC, PizzaHut si Taco Bell, a raportat pentru primele sase luni ale anului, o pierdere de 22,36 milioane de lei, fata de profit de 18,09 milioane de lei, dinamica aparuta pe fondul scaderii vanzarilor din restaurante cu 31,6%, pana la 304,58 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea a avut pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea anunta ca a inregistrat pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru al anului, fata de un profit net de 1,68 miliarde lei in perioada similara a anului trecut.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Profitul Turbomecanica scade cu 30%, la zece milioane lei

Turbomecanica Bucuresti TBM) a obtinut, pentru primul semestru al anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, cu 30,3% sub cel de la jumatatea anului trecut, in conditiile cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul companiei aviatice publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3 seconds )