Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea a raportat o pierdere de 848,6 milioane lei in primul semestru din 2020, fata de un profit de 1,68 miliarde de lei inregistrat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport al companiei transmis azi Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea a avut pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru

Fondul Proprietatea anunta ca a inregistrat pierderi de 848,6 milioane lei in primul semestru al anului, fata de un profit net de 1,68 miliarde lei in perioada similara a anului trecut.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Compa inregistreaza o pierdere de patru milioane lei, in primul semestru

Declin al afacerilor cu 42%, la jumatatea anului * Prin politica de personal se incearca mentinerea personalului de baza, astfel incat in momentul revenirii comenzilor sa putem face fata cerintelor clientilor, mentioneza compania Pandemia de Covid-19 ce a lovit intregul glob in prima parte a acestui an a afectat sever activitatea producatorul de piese auto Compa Sibiu CMP) care a raportat, pentru primele sase luni din 2020, o pierdere de 4,06 milioane de lei, fata de un profit net de 23,75 milioane de lei, in primul semestru al anului trecut.

Grupul Romcarbon a inregistrat o pierdere de 1,64 milioane lei in prima jumatate a anului

Grupul Romcarbon a inregistrat in primul semestru din 2020 o pierdere neta de 1,642 milioane lei, in crestere cu 478. 000 lei comparativ cu aceeasi perioada a anului 2019, conform datelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti, relateaza Agerpres.

IN URMA IMPACTULUI PUTERNIC AL PANDEMIEI DE COVID-19 Sphera raporteaza o pierdere de 22,4 milioane lei, in primul semestru

Venituri din vanzari in restaurante cu 31% sub cele inregistrate in primele sase luni ale lui 2019 Sphera Franchise Group SFG), operatorul lanturilor de alimentatie publica KFC, PizzaHut si Taco Bell, a raportat pentru primele sase luni ale anului, o pierdere de 22,36 milioane de lei, fata de profit de 18,09 milioane de lei, dinamica aparuta pe fondul scaderii vanzarilor din restaurante cu 31,6%, pana la 304,58 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 CEC Bank a raportat un profit net de 184,4 milioane lei

CEC Bank a incheiat primul semestru din 2020 cu un profit net de 184,4 milioane lei, conform rezultatelor preliminare, neauditate, peste nivelul bugetat.

Fondul Proprietatea incheie primul semestru al anului cu o crestere a valorii actiunilor

Fondul Proprietatea a prezentat rezultatele financiare in prima jumatate a anului 2020. La finalul c.

IN URMA INSTRAINARII UNOR ACTIVE THR-Marea Neagra raporteaza un profit de 3,2 milioane lei, la jumatatea anului

Scaderi de peste 90% pentru venituriledincazare si alimentatie publica Turism, Hoteluri, Restaurante - Marea Neagra EFO), companie ce dispune de spatii de cazare si alimentatie in Eforie Nord, Venus si Saturn, a raportat un profit net de aproape 3,27 milioane de lei, in primul semestru al anului, fata de o pierdere de 4,7 milioane de lei la jumatatea lui 2019, se arata in raportul companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Este efectul instrainarii unor active din portofoliu, in conditiile in care activitatea de baza a societatii turistice a fost puternic afectata de masurile impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii pandemiei de Covid-19.

ANPIS: Ajutorul social platit in iulie a totalizat 44 milioane lei

Suma totala platita in luna iulie 2020 de statul roman pentru ajutorul social venit minim garantat) s-a ridicat la 43,999 milioane de lei, suma medie platita fiind de 262,92 de lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), relateaza Agerpres.

PENTRU PRIMA JUMATATE A ANULUI Profitul Turbomecanica scade cu 30%, la zece milioane lei

Turbomecanica Bucuresti TBM) a obtinut, pentru primul semestru al anului, un profit net de 10,09 milioane de lei, cu 30,3% sub cel de la jumatatea anului trecut, in conditiile cresterii cheltuielilor intr-un ritm mai accelerat decat cel al veniturilor, reiese din raportul companiei aviatice publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )