Libnet.ro
UNICEF

20:15

Arhiepiscopul Tomisului, mesaj transant despre referendumul pentru familie

Antena3 Antena3,
Arhiepiscopul Tomisului, mesaj transant despre referendumul pentru familie

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, considera ca familia este alcatuita din barbat si femeie, precizand ca multi au deviat de la acest lucru si cred ca familia poate fi inteleasa si. continuă pe Antena3

Maria Grapini, despre referendumul pentru familie: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi su.

PSD se reuneste, luni, n Biroul Politic pentru a discuta despre referendumul pentru familie - surse

Biroul Politic al PSD se va reuni, luni, de la ora 11. 30 la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, au declarat surse politice, pentru Mediafax. La BPN va participa si premierul Viorica Dancila, dar si contestatarii liderului social-democrat.

PSD se reuneste, luni, n BPN pentru a discuta despre referendumul pentru familie

Biroul Permanent National al PSD se va reuni luni, de la ora 11. 30, la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, potrivit unui anunt oficial al formatiunii. La BPN al PSD va participa si premierul Viorica Dancila care este si presedinte executiv al partidului, dar si contestatarii liderului social-democrat, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Dragnea: Colegi din Partidul Socialist European ne-au cerut sa nu sustinem referendumul pentru familie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara la finalul sedintei CEX ca au existat persoane din Partidul Socialistilor Europeni PSE) care i-au cerut sa nu sustina referendumul pentru familie.

Subiectele zilei: Dezastru total pentru Adrian Tutuianu! Bomba care i se pregateste din PSD; Dragnea: Colegi din Partidul Socialist European ne-au cerut sa nu sustinem referendumul pentru familie; Premierul rus prevesteste vremuri grele

Ion Tiriac, lovitura pentru Gabriela Firea! Rolul lui Emil Boc. Ion Tiriac mai doreste sa obtina o licenta pentru un turneu WTA si sa-l mute pe teritoriul tarii noastre. Ma duc la Cluj sa vorbesc cu primarul de acolo. Paul Stanescu a avertizat ca Dancila risca inchisoarea daca Dragnea o forteaza sa dea OUG pentru amnistie. Vicepremierul Paul Stanescu a avertizat in sedinta CEX de vineri ca premierul Viorica Dancila.

Mesaj pe tema referendumului pe un bloc din Timisoara: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau

Pe un bloc din centrul Timisoarei a aparut un banner de circa 15 metri lungime, cu un mesaj care se vrea a fi unul care sa ii incurajeze pe oameni sa participe la referendumul pentru familie si sa voteze pentru casatoria dintre un barbat si o femeie, altfel doi barbati vor putea adopta copilul tau, relateaza Mediafax. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a postat duminica un mesaj pe Facebook, prin care a anuntat ca a solicitat Politiei Locale sa ia masuri si a facut un apel la toleranta.

A fost desemnat presedintele BEJ. Cine va supraveghea Referendumul pentru familie in judetul Salaj

La Referendumul din 6 si 7 octombrie, cetatenii vor spune daca sunt sau nu de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament.

Dan Negru, mesaj dur privind referendumul: Nu homosexualii sunt marii pacatosi din Romania, ci hotii!

Dan Negru s-a vazut nevoit sa-si exprime parerea privind referendumul de modificare a Constitutiei pe tema familiei traditionale, fiind asaltat de intrebari. Prezentatorul a subliniat ca nu.

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )