Libnet.ro
UNICEF

07:00

Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

B1 B1,
Campanie halucinanta pentru referendumul pentru familia traditionala: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau (FOTO)

Campania pentru referendumul pentru familia traditionala depaseste granitele normale ale sustinerii unei tabere. De exemplu, la Timisoara a aparut pe un bloc un banner urias in care cetatenii sunt speriati. continuă pe B1

Maria Grapini, despre referendum: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat ca va merge la referendumul pentru modificarea Constitutiei si va vota Da, explicand faptul ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi sustinuta familia traditionala, casatoria dintre o femeie si un barbat, nu pot aparea copiii.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis un mesaj fara echivoc de sustinere a referendumului pentru familia traditionala, la Sfanta Liturghie oficiata cu ocazia sarbatoririi Zamislirii Sf. Proroc Ioan.

Ludovic Orban, intrebat daca se va prezenta la referendum pentru familia traditionala: Sigur ca voi merge (VIDEO)

Presedintele PNL nu adera la indemnurile de boicotare a referendumului pentru familia traditionala sustinute de mare parte din opozitia din Romania. Acesta a raspuns foarte categoric ca va participa la.

Maria Grapini, despre referendumul pentru familie: Daca nu se sustine familia traditionala, nu pot aparea copiii

Europarlamentarul Maria Grapini va raspunde afirmativ intrebarii de la referendumul privind redefinirea familiei, explicand, sambata, ca Romania nu sta bine din punct de vedere democrafic, iar daca nu va fi su.

Raspunsul neasteptat al unui ascultator Europa FM la intrebarea Sunteti heterosexual?, dupa o dezbatere privind familia traditionala VIDEO

In timpul unei dezbateri privind referendumul familiei traditionale, in cadrul emisiunii Romania in Direct, de la Europa FM, jurnalistul Moise Guran l-a intrebat pe un ascultator daca este heterosexual, iar raspunsul acestuia a fost unul neasteptat.

Biserica Catolica indeamna preotii si credinciosii sa voteze la referendum si sa promoveze familia traditionala

Episocopii de ambele rituri din Biserica Catolica din Romania au emis un comunicat de presa in care saluta declansarea referendumului pentru redefinirea familiei si indeamna preotii si credinciosii catolici.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )