Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mesaj pe tema referendumului pe un bloc din Timisoara: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau

Hotnews Hotnews,
 Mesaj pe tema referendumului pe un bloc din Timisoara: Daca nu vii la vot, doi barbati vor putea adopta copilul tau

Pe un bloc din centrul Timisoarei a aparut un banner de circa 15 metri lungime, cu un mesaj care se vrea a fi unul care sa ii incurajeze pe oameni sa participe la referendumul pentru familie si sa voteze pentru casatoria dintre un barbat si o femeie, altfel doi barbati vor putea adopta copilul tau, relateaza Mediafax. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a postat duminica un mesaj pe Facebook, prin care a anuntat ca a solicitat Politiei Locale sa ia masuri si a facut un apel la toleranta. continuă pe Hotnews

Dragnea, mesaj pentru Eduard Hellvig, directorul SRI: Daca nu reuseste sa faca schimbari, a stat degeaba la SRI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj directorului SRI, Eduard Hellvig, spunand ca daca acesta nu reuseste sa isi convinga subalternii ca nu trebuie sa se implice in politica sau.

Incendiu ntr-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. O femeie de 79 de ani a murit

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe strada Lucretiu Patrascanu din Sectorul 3 al Capitalei, intr-un apartament fiind gasiti un barbat si o femeie, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, transmite Mediafax. Femeia in varsta de 79 de ani nu a mai putut fi salvata.

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. O femeie s-a stins din viata

Un incendiu a izbucnit, joi dimineata, in jurul orei 5:00, intr-un apartament din sectorul 3 al Capitalei, o femeie, in varsta de 79 de ani, stingandu-se din viata, iar sotul acesteia ajungand la.

Liviu Plesoianu, dupa votul din CEx: Daca voiau sa castige, aveau o singura sansa - sa numere voturile Roberta Anastase

Liviu Plesoianu, deputat PSD, a reactionat dupa votul din CEx al partidului, spunand ca marii reformatori puteau castiga doar daca numara Roberta Anastase voturile. Spuneam azi ca e important.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )