Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Youll Never Know!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ariana Grande ne prezinta o noua piesa Youll Never Know!

Tanara artista a avut de curand primul sau show in cadrul galei MTV VMA iar acum Ariana isi incanta fanii cu ceva fresh si anume o noua piesa care va fi inclusa pe albumul Yours Truly, intitulata Youll Never Know. Piesa a avut premiera pe 28 august, dar nu se stie daca va fi lansata . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Andra lanseaza o noua piesa Un milion, in colaborare cu Krem

Andra, una dintre cei mai apreciati artisti de la noi si unul dintre juratii Romanii au talent, a colaborat cu Krem pentru piesa Un milion. Noua piesa nu are inca parte de un videoclip, ci este insotita de un lyric video format din poze si versurile piesei. Piesa Un milion a fost realizata pentru un .

Adda lanseaza o noua piesa Cu drag, in colaborare cu Whats UP!

Adda a lansat o noua piesa, in colaborare cu Whats Up, intitulata Cu drag. Ei bine in piesa noua, este ceva mai diferit, o schimbare de stil as spune, de asemenea putem auzi si cateva cuvinte vulgare, fata de piesele precedente ale Addei. Instrumentalul piesei Cu drag a fost realizat de Theo, Romeo Bejan, Adda .

Pusha T si Chris Brown petrec pe cinste intr-o noua piesa Sweet Serenade!

Sweet Serenade este cel mai nou single marca Pusha T care face echipa pentru acesta cu nimeni altul decat Chris Brown care in ultima perioada s-a implicat in foarte multe colaborari. Piesa celebreaza barurile si viata de noapte iar Pusha T se declara in versurile sale cel mai bun rapper in viata. Man it feels .

Lady Gaga a confirmat o noua piesa de pe viitorul sau album Gypsy!

Excentrica artista a inceput sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre albumul ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Acum putin timp, in cadrul unui interviu de la un post de radio din Franta, Lady Gaga a declarat ca pe viitorul material va avea un track intitulat Gypsy. Si de catre .

Fergie ii da o mana de ajutor lui 2 Chainz intr-o noua piesa Netflix!

Una dintre cele mai asteptate colaborari de pe viitorul album al rapperului a fost postata online. Netflix beneficiaza de aparitia viitoarei mamici Fergie, solista Black Eyed Peas. Dragostea pentru muzica e atat de mare incat nici stadiul avansat al sarcinii nu o tine pe artista departe de studio. Netflix va face parte de pe cel .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )