Libnet.ro
UNICEF

16:45

Armata face noi angajari. Care sunt conditiile

Antena3 Antena3,
Armata face noi angajari. Care sunt conditiile

Ministerul Apararii Nationale recruteaza candidati pentru ocuparea a 1. 656 de posturi de soldat si gradat profesionist, seria a II de instruire 2017. Candidatii trebuie sa aiba varsta intre 18 ani,. continuă pe Antena3

Ziua Fortelor Terestre: Armata face spectacol cu militari, tehnica de lupta, cantece de fanfara si retragere cu torte (VIDEO)

Bucurestenii au fost invitati duminica la Ziua Fortelor Terestre. Armata face spectacol cu militari, tehnica de lupta, cantece de fanfara si retragere cu torte. Manifestarile au loc atat in.

Sorin Grindeanu, la un PAS de noi DEMITERI in Guvern. Care sunt ministrii vizati de premier

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca exista posibilitatea unor remanieri in Cabinetul pe care il conduce. Liviu Dragnea a precizat ca este nemultumit de activitatea mai multor ministri,.

Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Salonul Auto de la Shanghai ne-a aratat care este directia in care merge lumea automobilului: pe de o parte, masini mici, eficiente din punctul de vedere al spatiului sau consumului, masini electrice sau hibride, pe de alta parte modele SUV, pentru elita care-si permite taxele. Shanghai Auto Show este ultima mare intalnire auto pana in [].

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al.

Ceata densa pe mai multe drumuri din tara. Care sunt zonele afectate

Sunt conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Ilfov, Calarasi, dar si in Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Pe autostrada.

Mediul influenteaza modul in care sunt transmise genele generatiilor viitoare

Desi instructiunile genetice provin predominant din ADN, mediul in care traim si ne dezvoltam are un impact asupra dezvoltarii organismelor. Cercetatorii au descoperit ca aceste tipuri de schimbari epigenetice, care survin in urma provocarilor din mediu, pot fi transmise de-a lungul a 14 generatii. Pentru a studia cum poate afecta mediul in care ne plasam [].

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul FCSB - Viitorul: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul FCSB - Viitorul, care se va disputa luni, la ora 20. 30, in etapa a saptea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )