Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai bune zece companii din industria de fashion pentru care sa lucrezi

Industria de fashion este una dintre cele mai competitive si dinamice sectoare ale economiei globale, cu companii de top care-si disputa pozitiile dominante in randul celor mai profitabili si sustenabili jucatori globali. Va prezentam un clasament al. continuă pe Wall-Street Ro

Un pont pe zi. Dan Bara, despre meciul FCSB - Viitorul: Care sunt cele mai interesante cote (VIDEO)

Dan Bara a vorbit in editia de sambata noaptea a emisiunii Un Pont pe Zi despre meciul FCSB - Viitorul, care se va disputa luni, la ora 20. 30, in etapa a saptea de.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte de astazi la electronice si electrocasnice

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt reduceri eMAGla laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

Cele mai bune fotografii de la Casa Alba sunt disponibile oficial pe Flickr

Cei care vor sa fie la curent cu activitatile lui Donald Trump, o pot face prin intermediul unor fotografii de la Casa Alba postate pe Flickr. Pe timpul presedentiei lui Barrack Obama, administratie americana a devenit foarte activa pe majoritatea retelelor sociale. Cu postari regulate pe Twitter si pe Facebook, era foarte usor sa fii [].

UnVinPeZi.ro lanseaza Clubul Pasionatilor de Vin - gazda vinurilor premium, la cele mai bune preturi online

UnVinPeZi. ro si VINOmetru. ro, cele doua platforme dedicate vanzarii de vinuri premium la cele mai bune preturi online, lanseaza Clubul Pasionatilor de Vin, inca un proiect care rasplateste pasiunea consumatorilor fata de bunul gust cu oferte imbatabile.

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum se roaga o femeie pentru sotul sau

Nenumarate bancuri si glume despre casnicie circula pe internet. Va prezentam o colectie a celor mai reusite 10 bancuri de acest fel.

Sfaturile nutritionistilor pentru o dieta cu rezultate in 7 zile: care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac cei care vor sa slabeasca

In incercarea de a vedea cat mai repede rezultate, multe persoane ajung sa faca greseli care le saboteaza procesul de slabire. Printre cele mai intalnite se numara alimentatia pe baza de sucuri sau excluderea definitiva a unei anumite categorii de alimente.

Caisul, piersicul si nucul sunt cele mai afectate de vremea rea

Caisul, persicul, nucul, dar si suprafetele insamantate cu rapita sunt cel mai mult afectate de temperaturile scazute si de ninsorile tarzii. Cel mai rezistent este marul. Concluziile apartin specialistilor din cadrul Directiilor Agricultura si Alimentatie din teritoriu, care in regim de urgenta au vizitat plantatiile pomicole multianuale, viile si culturile cerealiere.

Utile:10 alimente care te ingrasa daca le mananci dupa 30 de ani;Cele mai intalnite boli de tiroida si simptomele lor;Cum poti sa stopezi albirea parului

Astenia si anemia sunt amice bune cu stresul. Astenia si anemia sunt usor de confundat. Dupa iarna lunga, primele raze ale soarelui ar trebui sa ne umple de energie. Insa ne simtim obosite, fara chef, lenese. Cum descoperi daca ai boala secolului care a afectat mai mult de 50% din populatie. Mai mult de jumatate din populatia planetei sufera de boala secolului, numita de americani burnout.

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri din Franta: Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Securitatea interna, relatia cu Siria si cu UE, temele cele mai importante din campanie

Franta se pregateste pentru cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din ultimele decenii, care se vor desfasura, duminica, in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )