Libnet.ro
UNICEF

09:30

Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Adevărul Adevărul,
Armata SUA, zguduita de unul dintre cele mai mari scandaluri de coruptie din istoria sa

Mai mult de 800 de soldati din armata SUA se afla sub urmarire penala pentru ca au fraudat un program al Garzii Nationale prin care erau platite bonusuri de sute de milioane de dolari militarilor care convingeau prieteni sa se inroleze in armata, in perioada tulbure a razboaielor din Irak si Afganistan. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Legenda din spatele mortii celebrei Ileana Sararoiu. Ar fi incercat sa scape din sicriu; Justin Bieber era drogat in momentul arestarii; Priveliste horror! Ce sani lasati are una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood

Asa i-a furat mintile lui Stefan Banica? Cum s-a fotografiat Lavinia Parva. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr. , a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii foarte incitante. Imbracata cu o pereche de. Bianca a innebunit cand a auzit asta! Nu credea ca prietena ei de suflet o va trada si o ameninta acum cu tribunalul! Cere daune. Razboiul dintre Bianca Dragusanu si designerul Maria Cocarcea este departe de a se fi incheiat.

Una dintre cele mai mari companii de asigurari din Europa Centrala si de Est intra pe piata Republicii Moldova

Compania austriaca Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe intra pe piata asigurarilor din Republica Moldova, dupa ce a achizitionat compana locala Donaris Group,.

Unul dintre chrirugii francezi de top, angajat la Sibiu.

Unul dintre cei mai experimentati si apreciati chirurgi cardiaci din Europa, francezul Eric Arnaud-Crozat, va opera cu regularitate in Romania. Zilele acestea, el s-a aflat la Sibiu, pentru a pune la punct detaliile acestei colaborari. Chirurgul isi doreste sa vina la Sibiu si sa opereze la unul dintre spitalele sibiene in fiecare luna si sa participe si la un program de pregatire a studentilor medicinisti care invata la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Eric Arnaud-Crozat marturiseste ca a .

Se scumpeste gigacaloria.

Vesti proaste pentru constanteni. Consilierii locali vor dezbate, in sedinta ordinara de astazi, majorarea pretului la gigacalorie. Aproape sigur, acestia vor vota pozitiv, asa cum s-a intamplat si in trecut. Explicatia lor este ca pretul de vanzare a energiei termice de catre CET Palas s-a majorat, prin decizia Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei. Cresterea va fi destul de redusa, de 4,5 lei. Ea vine insa pe fondul unui pret mare la gigacalorie, unul dintre cele mai mari .

VIDEO Joey DeFrancesco, unul din cei mai mari organisti de jazz din lume, va concerta la Garana

Organizatorii Festivalului Garana Jazz 2014 au anuntat al doilea nume care va fi prezent la vara in Muntii Banatului: Trioul Joey De Francesco.

De ce este iWatch cel mai asteptat gadget al anului

IWatch este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ale anului, asta in ciuda faptului ca deocamdata exista doar zvonuri referitoare la faptul ca ar putea fi curand lansat de celebra companie Apple. Este aparent un simplu ceas cu un design simplu, dar care are toate functiile unui iPhone.

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic, a fost externat

DoctorulSorin Ianceu, unul dintre cei trei medici internati la Spitalul Clinic de Urgenta dinCluj-Napoca in urma accidentului de avion produs in Muntii Apuseni, a fost externat. Ianceu va fi transportat.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

EUROBAROMETRU: Romania, printre cele mai corupte tari europene.

Romanii considera ca nivelul coruptiei din tara a crescut in ultima perioada. Astfel, 67% dintre conationalii nostri, care au raspuns chestionarului pentru cel mai recent Eurobarometru privind coruptia din statele membre ale UE, au confirmat acest lucru. Paradoxal, la capitolul perceptie in ceea ce priveste cresterea nivelului coruptiei, Romania este depasita de Slovenia 74% dintre respondenti), Cipru 73%), Cehia 70%) si Portugalia 68%). Tarile europene cele mai afectate de coruptie, asa .

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )