Libnet.ro
UNICEF

17:00

Armistitiu de 48 de ore in Siria, pentru trei localitati din provincia Idleb

Antena3 Antena3,
Armistitiu de 48 de ore in Siria, pentru trei localitati din provincia Idleb

Grupari rebele si forte proguvernamentale au convenit asupra unui armistitiu de 48 de ore in trei localitati din Siria, potrivit unor activisti, iar armistitiul a intrat in vigoare miercuri dimineata,. continuă pe Antena3

Armistitiu de 48 de ore in Siria, intre rebeli afiliati Al-Qaida si gruparea Hezbollah

Grupari rebele si forte proguvernamentale au convenit asupra unui armistitiu de 48 de ore in trei localitati din Siria, potrivit unor activisti. Armistitiul a intrat in vigoare miercuri, la ora 6. 00, in orasul Zabadani, situat aproape de frontiera cu Libanul si aflat sub controlul rebelilor, si in satele al-Fuaa si Kafraya, situate in provincia Idleb si aflate sub controlul armatei siriene. Scopul armistitiului este incetarea operatiunilor din Zabadani.

Cei trei minori din Deva care au violat si batut o femeie fara adapost, arestati preventiv

Cei trei minori din Deva care au violat si au batut o femeie fara adapost au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Dupa ce initial au fost lasati liberi pe strazi pentru ca sint minori, magistratii au.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii.

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni.

Donald Trump, candidat la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA: Sunt un carcotas si voi continua sa ma plang pana cand voi castiga

Miliardarul Donald Trump, care candideaza la nominalizarea republicana pentru alegerile prezidentiale din SUA, a declarat, marti, in cadrul unui interviu la CNN, ca se va plange pana cand va castiga. Ma.

Meci Steaua-Dinamo: Amenzi de 2.000 lei si interdictii pe arenele sportive pentru trei suporteri

In urma meciului Steaua - Dinamo, jandarmii au aplicat amenzi in valoare totala de 2. 000 lei, iar trei suporteri au primit interdictie pe arenele sportive, potrivit Mediafax. Jandarmii au identificat mai multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )