Libnet.ro
UNICEF

05:30

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Hotnews Hotnews,
 Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de canicula prelungit de meteorologi. Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii au prelungit pana vineri atentionarea Cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii, iar atentionarea Cod galben de disconfort termic a fost restransa la anumite.

ANM: Codul portocaliu de canicula din vest a fost prelungit pana miercuri. Codul galben a fost extins (FOTO)

Ne asteapta noi zile cu temperaturi ridicate. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu de canicula valabil pentru zona de vest a tarii, in timp ce pentru restul tarii a fost emis un cod galben,.

Codul portocaliu de canicula a fost prelungit

Meteorlogii au prelungit codul portocaliu de canicula emis pentru judetele Arah, Bihor si Satu Mare pentru inca trei zile. Asta pe langa codul calben care a fost emis pentru aproape tot restul tarii.

ANM: Codul portocaliu de canicula se restrange la cinci judete, dar e valabil pana vineri, 14 august

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua mesaje de avertizare care vizeaza zilele de joi, 13 august, si vineri, 14 august. Fata de ziua de miercuri, codul portocaliu de canicula se restrange de la.

Cod portocaliu de canicula din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Codul galben cuprinde treptat restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru 3 judete din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Totodata, codul galben de canicula a fost extind pentru mai multe judete, ajungand marti si miercuri sa cuprinda restul tarii.

Cod portocaliu de canicula la Chisinau. Ce recomanda Ministerul Sanatatii

Meteorologii au extins codul portocaliu de canicula in perioada 10 12 august, dar ramane valabila si avertizarea cod galben de seceta. Temperatura maxima a aerului va atinge valori de +35 de grade Celsius, in sudul Republicii Moldova pana la +37 grade Celsius.

Eurogrupul se reuneste vineri pentru a discuta planul de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a se pronunta asupra noului plan de ajutor international pentru Grecia, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al presedintelui Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem.

Eurogrup se va reuni vineri pentru discutii pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate privind acordul tehnic a noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, a precizat Mariano Rajoy, premierul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )