Libnet.ro
UNICEF

17:45

Arsenie Boca, mai aproape de a fi sfant: cat de optimisti sunt oficialii BOR. Marturiile sunt contradictorii

Playtech Playtech,
Arsenie Boca, mai aproape de a fi sfant: cat de optimisti sunt oficialii BOR. Marturiile sunt contradictorii

Cu un pic de noroc, Arsenie Boca ar putea primi titlul de sfant, pe care si-l doresc foarte multi crestini ortodocsi din Romania. Procesul este insa unul mult mai anevoios decat ai crede la prima vedere. Transformarea parintelui Arsenie Boca in sfant a fost initiata in urma cu ceva timp, dar abia acum a ajuns . continuă pe Playtech

Sfantul Sinod aproba transmiterea propunerii de sanctificare a parintelui Arsenie Boca catre Subcomisia sinodala pentru canonizarea sfintilor romani. Ce le cere BOR credinciosilor sa faca

Informatii de ultim moment de la Biserica Ortodoxa Romana BOR) cu privire la canonizarea lui Arsenie Boca. Patriarhia anunta ca a apr.

Ce spune Patriarhia Romana despre canonizarea lui Arsenie Boca

Biserica Ortodoxa Romana ia in calcul canonizarea Parintelui Arsenie Boca. S-a luat act de propunereaSinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealuluide canonizare a parintelui Arsenie Boca si de.

Sinodul BOR ia in calcul canonizarea lui Arsenie Boca, la propunerea Mitropoliei Ardealului

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a luat act de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si a aprobat, luni, transmiterea propunerii unei comisii pentru canonizarea sfintilor.

Propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca a ajuns la BOR. Ce au anuntat reprezentantii Sfantului Sinod

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si.

Sinodul BOR a luat act de propunerea de canonizare a parintelui Arsenie Boca

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) a luat act, luni, de propunerea Sinodului mitropolitan al Mitropoliei Ardealului de canonizare a parintelui Arsenie Boca si le recomanda clericilor si credinciosilor ca, pana la luarea unei decizii finale, sa astepte rezultatul subcomisiei sinodale.

Voi cu Voicu. Semn divin primit de avocatul Daniel Ionascu din partea lui Arsenie Boca

Daniel Ionascu a facut marturii spectaculoase la emisiunea Voi cu Voicu. Cunoscutul avocat sustine ca are legaturi divine cu Arsenie Boca. Iata ce se petrece in vara lui 2018, in postul Sfintei Marii. Am.

SUA si China, mai aproape de finalizarea unui acordul comercial interimar

SUA si China sunt aproape de finalizarea unor sectiuni ale unui acord comercial provizoriu care sa relaxeze tensiunile comerciale dintre cele doua tari, a declarat reprezentantul american al comertului.

SUA si China, mai aproape de finalizarea unui acord comercial interimar

SUA si China sunt aproape de finalizarea unor sectiuni ale unui acord comercial provizoriu care sa relaxeze tensiunile comerciale dintre cele doua tari, a declarat reprezentantul american al comertului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )