Libnet.ro
UNICEF

18:45

Arsenie Boca, PROFETIE APOCALIPTICA pentru Romania: DEZASTRUL este aproape! TOTI romanii trebuie sa stie asta

B1 B1,
Arsenie Boca, PROFETIE APOCALIPTICA pentru Romania: DEZASTRUL este aproape! TOTI romanii trebuie sa stie asta

Arsenie Boca a facut profetii cutremuratoare! Parintele a prezis ca un mare oras va fi sters de pe fata pamantului, in urma unui cutremur devastator. Parintele era de parere ca. continuă pe B1

Motivarea deciziei in dosarul brandului Arsenie Boca. Ce acuzatii grave au fost aduse de Biserica

Magistratii au motivat decizia prin care au respins plangerea Episcopiei Devei si Hunedoarei si a Manastirii Prislop, impotriva detinatorilor marcilor Arsenie si Boca Parintele. Reprezentantii Bisericii au solicitat ca icoanele sau alte obiectele de cult legate de numele lui Arsenie Boca nu aduc atingere marcilor industriale.

Data cand va fi canonizat Arsenie Boca. Biserica Ortodoxa Romana a ales-o cu un motiv

Arsenie Boca ar urma sa fie canonizat de Biserica Ortodoxa Romana, prima celebrare a sa urmand sa fie facuta pe 28 noiembrie 2018, cu doar cateva zile inainte de inaugurarea Catedralei Neamului. Anuntul a.

Apel la responsabilitate pentru Romania

Comunitatea de afaceri reprezentata de AmCham Romania Camera de Comert Americana in Romania), AHK Camera de Comert si Industrie Romano-Germana), Confederatia Patronala Concordia si RBL Romanian Business Leaders), este extrem de ingrijorata de asaltul asupra statului de drept, prin multiplele initiative legislative de modificare a numeroase legi din diverse domenii, inclusiv a codurilor penale, ce pun Romania pe o traiectorie descendenta din punct de vedere social si economic, conform comunicatului remis redactiei.

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )