Libnet.ro
UNICEF

13:45

Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

B1 B1,
Comisia Europeana, AVERTISMENT pentru Romania, dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Nu vom ezita sa luam masurile necesare

Comisia Europeana reactioneaza dupa ce Parlamentul a adoptat modificarile la Codul Penal. reprezentantii Executivului eruopean au transmis, miercuri, ca urmaresc cu preocupare evolutiile din Romania si ca. continuă pe B1

Comisia Europeana reactioneaza dur dupa modificarea Codului penal. Nu vom ezita sa luam masuri

Comisia Europeana va interveni cu toate mijloacele pe care le are la dispozitie pentru a asigura compatibilitatea legilor din Romania cu legislatia comunitara. Reactia vine dupa ce majoritatea PSD-ALDE a adoptat azi modificarile la legislatia penala, contestata vehement de Opozitie si de opinia publica.

Adrian Nastase, prima reactie dupa adoptarea Codului penal

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul privind modificarea Codului penal. Raportul a fost adoptat marti dupa-amiaza de parlamentarii din Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor J.

Comisia Europeana urmareste cu ingrijorare crescuta evenimentele din Romania

Comisia Europeana urmareste indeaproape si cu ingrijorare crescuta evenimentele in desfasurare din Romania si nu va ezita sa ia masuri, acolo unde este necesar, pentru a asigura compatibilitatea textului fi.

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea lui Iohannis. Tutuianu: Putem sesiza Comisia Europeana

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Social-democratii iau in calcul varianta de a sesiza Comisia de la Venetia, Consiliul Europei sau Comisia Europeana pentru ca seful.

Republica Moldova, ARSA la BUZUNAR din cauza invalidarii alegerilor de la Chisinau: Comisia Europeana a REFUZAT sa acorde prima transa de BANI

Invalidarea alegerilor pentru Primaria Chisinaului costa scump, la propriu, Republica Moldova. Comisia Europeana a confirmat oficial ca acordarea primei transe din asistenta macrofinanciara in valoare de 100 m.

Comisia Europeana avertizeaza: Vanzarea ArcelorMittal Galati catre un cumparator care ar avea in vedere inchiderea combinatului nu este o solutie acceptabila

Comisia Europeana avertizeaza ca vanzarea combinatului siderurgic din Galati de catre ArcelorMittal unui cumparator care ar pregati inchiderea acestuia nu este o solutie acceptabila. Executivul.

Comisia Europeana deschide o noua procedura de infringement impotriva Poloniei

Comisia Europeana a deschis un nou caz impotriva Poloniei din cauza schimbarilor de la Curtea Suprema, despre care criticii sunt ca submineaza independenta justitiei si a statului de drept, scrie Reuters.

Forumul Judecatorilor din Romania: Adoptarea modificarilor Codului penal ne indeparteaza de la standardele minimale ale unui stat de drept

Forumul Judecatorilor din Romania, cea mai reprezentativa asociatie a magistratilor din Romania, trage un semnal de alarma, intr-un limbaj fara precedent, cu privire la modificarile aduse de Parlament codurilor penale, sustinand ca noua definitie a abuzului in serviciu va consolida retelele de crima organizata si ne indeparteaza de statul de drept.

Tudor Chirila, despre adoptarea modificarilor la Codul Penal: De astazi, suntem Republica infractorilor. Vei putea face ceva in tara asta doar daca vei intra intr-o colaborare cu mafia (VIDEO)

Tudor Chirila a avut, miercuri, o reactie pe Facebook, in urma adoptarii in Parlament a modificarilor la Codul Penal. Artistul sustine ca incepand de acum, Romania se transforma intr-o Republica a.

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )