Libnet.ro
UNICEF

13:45

Arsenie reprezinta Romania la cel mai important festival din America de Sud!

Devorator Monden Devorator Monden,
Arsenie reprezinta Romania la cel mai important festival din America de Sud!

Cea de-a 55-a editie a celui mai important festival muzical din America de Sud, Vina del Mar, se va desfasura. continuă pe Devorator Monden

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

Simona Halep, locul 4 in topul cel mai buni sportivi din Balcani in 2013

Performantele excelente obtinute de Simona Halep in 2013 au dus-o pana pe locul 4 in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani anul trecut. Romanca a avut un 2013 fantastic, ajungand pana pana pe locul.

Piata auto europeana, cel mai puternic avans din ultimii patru ani

Vanzarile de automobile din UE au urcat in decembrie cu 13,3%, la 906. 300 unitati, cea mai puternica crestere din ultimii patru ani, limitand declinul inregistrat in 2013 la 1,7%, cu 11,85 milioane de autoturisme livrate, potrivit datelor Asociatiei.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

Al doilea cel mai important om de la Yahoo! paraseste grupul

Grupul american Yahoo! a anuntat, miercuri, plecarea de celui de-al doilea om din conducerea companiei, directorul operational Henrique de Castro. El va parasi postul incepand de joi, 16 ianuarie, potrivit unui scurt comunicat al grupului.

A fost furat cel mai mic nufar din lume din gradina botanica regala

Serele din gradinile regale britanice de la Londra au fost saptamana trecuta teatrul unui furt cel putin ciudat: a fost furat un nufar extrem de rar. Scotland Yardul a declansat o ancheta, deocamdata fara.

SIF Transilvania face cel mai mare profit din sector in 2013

SIF Transilvania SIF3) a fost si in 2013 cea mai profitabila dintre cele cinci SIF-uri, pentru al treilea an consecutiv, cu un castig de 193,8 milioane lei 44 milioane euro), usor sub recordul din 2012, insa vanzarea de actiuni din portofoliu a.

Conflictele religioase in lume se afla la cel mai inalt nivel din ultimii sase ani

Conflictele religioase in cadrul aceleiasi tari s-au agravat in majoritatea regiunilor lumii in 2012, la un nivel care nu a mai fost atins niciodata in ultimii sase ani, afirma un studiu al institutului.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )