Libnet.ro
UNICEF

21:15

Art Safari 2019: expozitiile de 15 milioane de euro aduse in Bucuresti cu un milion de euro. Programul si pretul biletelor din acest an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Art Safari 2019: expozitiile de 15 milioane de euro aduse in Bucuresti cu un milion de euro. Programul si pretul biletelor din acest an

Cu un buget de un milion de euro, Art Safari 2019 aduce opere in valoare de 15 milioane de euro, care pot fi admirate timp de zece zile in Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Editia de anul acesta vine cu cea mai mare expozitie dedicata. continuă pe Wall-Street Ro

Stadion de peste 15 milioane de euro in nordul Moldovei. Va fi amenajat in stil englezesc si va avea dotari de top

In municipiul Botosani se va construi un stadion de peste 15 milioane de euro. Banii vor veni de la CNI iar arena va fi ridicata pe structura actualului stadion. Stadionul din Botosani va fi dupa model englezesc si va beneficia de facilitati de ultima generatie.

Art Safari Bucuresti 2019 incepe pe 27 septembrie

Cea mai mare expozitie dedicata lui Nicolae Tonitza, instalatii imersive create special pentru eveniment si 4 pavilioane noi de arta, cu opere in valoare de peste 15 milioane de euro.

Noi fonduri pentru firme 2019: Cate 500.000-1,2 milioane euro in IT si alte domenii. Au inceput inscrierile online

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania, companiile mari si universitatile se pot inscrie, in perioada aceasta, pentru a obtine fonduri nerambursabile de cate 500. 000 - 1,2 milioane de euro din partea statului norvegian, pentru proiecte de cercetare in tehnologia informatiei IT) si alte domenii.

Ferme din Teleorman, 5 milioane Euro finantare privata

O firma din judetul Teleorman, care spune ca gestioneaza mai multe ferme pe terenuri agricole de 2. 800 de hectare, in principal in regim ecologic, a primit, luni, o investitie de 5 milioane de euro, potrivit unui comunicat transmis StartupCafe. ro.

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului.

FORTE PARTNERS: Investitii de 100 milioane euro in proiecte office dezvoltate in Bucuresti

Forte Partners, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piata, a anuntat astazi investitii de circa 100 milioane de euro in doua cladiri de birouri dezvoltate din centrul Bucurestiului.

Moldova va putea accesa 100 milioane de euro pentru interconectarea electrica cu Romania

Trei acorduri de finantare pentru proiectul de interconectare a retelelor de energie electrica din Republica Moldova cu cele din Romania au fost semnate astazi, 26 septembrie, de catre Ministerul Finantelor. Moldova va putea accesa finantare in valoare de 60 de milioane de euro imprumut si 40 de milioane de euro grant pentru modernizarea sistemului energetic, transmite IPN.

Primaria Deva a primit 10 milioane de euro de la UE pentru a moderniza toate statiile de autobuz din municipiu

Peste 10 milioane de euro vor fi investiti in modernizarea statiilor de autobuz din Deva si a infrastructurii necesare retelei de transport public ecologic.

O pictura in valoare de 6 milioane de euro, descoperita in bucataria unei femei din Franta

O femeie in varsta din Franta a descoperit ca icoana pe care o atarnase deasupra plitei, in bucatarie, este o capodopera a pictorului renascentist Cimabue estimata la 6 milioane de euro, relateaza BBC News.

Primaria Capitalei a acordat in ultimii 3 ani stimulente financiare si vouchere in valoare de 153 de milioane de euro, de care au beneficiat circa 140.000 de persoane

Primaria Capitalei, la propunerea primarului Gabriela Firea, a acordat in ultimii 3 ani sprijin financiar in valoare de 153 de milioane de euro, de care au beneficiat circa 140. 000 de bucuresteni. Este vorba despre stimulente pentru adultii si copiii cu handicap, vouchere pentru gravide si rechizite, ajutor pentru nou-nascut si casatorie, bani pentru ochelari, ferilizare in vitro etc. Primarul Gabriela Firea a declarat ca in ciuda dificultatilor financiare prin care trece Primaria Capitalei, municipalitatea nu va sista plata ajutoarelor.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )