Libnet.ro
UNICEF

13:30

Artista de muzica populara din Brasov care a scos o carte de bucate italiene

Adevărul Adevărul,
Artista de muzica populara din Brasov care a scos o carte de bucate italiene

Ioana Bozga este o cantareata de muzica populara din judetul Brasov. Si-a implinit visul de a canta oamenilor pe o scena in partea a doua a vietii. Daca eu nu as canta astazi nu as exista/Orice greu eu am avut/Am cantat si mi-o trecut, marturiseste ea intr-un cantec pe care l-a compus. continuă pe Adevărul

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua DRAMA loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

La 70 de ani, artista Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta. Exista totusi o explicatie a acestei tinereti. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui.

Primaria Capitalei face noi precizari despre semafoarele din Bucuresti, care ar fi fost accesate ilegal

Update:,,Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei,.

Noi date despre semafoarele din Capitala, care ar fi fost accesate ilegal. Ce ipoteza iau in calcul anchetatorii

Procurorii au ridicat mai multe laptopuri de la Compania Municipala a Managementului in dosarul privind semafoarele din Capitala care ar fi fost accesate ilegal, au precizat surse apropiate anchetei, care mai.

Procurorul din Slobozia care a amendat doi politisti ce l oprisera n trafic, cercetat de Inspectia Judiciara

Procurorul din Slobozia care a amendat doi politisti pe motiv ca din cauza lor a intarziat la serviciu este cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara. Procurorul fusese oprit in trafic de doi politisti pentru ca depasise viteza legala, iar inspectia tehnica a masinii era expirata, dar ulterior cei doi agenti au fost amendati de el ca sa inteleaga gravitatea retinerii unui magistrat.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

TRAGEDIE in muzica POPULARA! Ne-a parasit MAREA CANTAREATA! Au lesinat cand au vazut MORMANTUL

Regina muzicii de petrecere, Romica Puceanu, a murit in 1996, la scurt timp dupa ce s-a intors in Romania. Artista care a fost plecata in SUA aproape sase ani, se indrepta spre o nunta cand intre localita.

Stirile Pro TV Primele explicatii ale asistatului social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Un barbat de 46 de ani, asistat social, a cerut ajutor pentru deszapezire. Omul i-ar fi spus dispecerului ca pe o portiune de doua sute de metri de drum din fata curtii sale este prea multa zapada. Dar a fost invitat de dispecer sa puna mana pe lopata si sa curete singur zapada.

Digi24 Cum a fost salvat orasul din Romnia care se scufunda ntr-o saracie lucie si unde somajul ajunsese la 25%

Imediat dupa Revolutie, milioane de romani au migrat din orasele mici catre cele mai importante centre economice din tara, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca sau Iasi. Altii au facut pasul cel mare si au plecat direct peste hotare. Sunt insa orase care au reusit sa atraga investitori, atat din tara cat si din strainatate. Iar, in timp, efectele s-au simtit. Zonele respective s-au dezvoltat, iar oamenii si-au dat seama ca pot avea un viitor mai bun acasa, nu neaparat la sute de kilometri departare. Un astfel de exemplu de succes este Blajul.

Subiectele zilei: Din cartile care i apar azi n Romnia, Eminescu ar fi cstigat din drepturile de autor n jur de 2.500 de lei pe luna; Cum a vazut presa discursul lui Dancila din PE; Efectele recursului compensatoriu continua sa strrneasca

Din ipostaza de titular executiv al Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, Viorica Dancila a executat la Strasbourg un exercitiu de pseudosuveranism in fata unui Parlament European gol, scrie Deutsche Welle. Guy Verhofstadt a avertizat-o marti pe Viorica Dancila ca guvernul pe care il conduce ar putea fi al treilea in cazul caruia va fi activat .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )