Libnet.ro
UNICEF

17:00

Artisti din Romania, lasati fara bani in conturi. Ce li s-a intamplat. Primele declaratii

Playtech Playtech,
Artisti din Romania, lasati fara bani in conturi. Ce li s-a intamplat. Primele declaratii

Multi artisti romani au reclamat in ultima perioada sustragerea unor sume de bani din conturile lor. Pe fir a intrat si DIICOT. Procurorii au demara o ampla investigatie si audieri a victimelor in acest caz de carduri clonate. Printre victime se numara si celebrul solist, Gabriel Dorobantu, Adrian Nartea, si Jean de la Craiova. Gabriel . continuă pe Playtech

Gabriel Dorobantu, audiat in dosarul vedetelor care s-au trezit fara bani in conturi dupa furtul de identitate

Cantaretul Gabriel Dorobantu este una din persoanele audiate de procurori DIICOT in cazul vedetelor care s-au trezit, la sfarsitul anului trecut, fara bani in conturi, dupa ce le-a fost furata identitatea electronica.

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

Brigitte si Florin Pastrama pleaca din Romania. Cati bani vor sa dea pe casa, doar avansul e incredibil

Asta e aroganta suprema. Brigitte si Florin Pastrama pleaca definitiv din Romania si vor sa se mute intr-o tara maicalda. in timp ce majoritatea vedetelor evadeaza in Dubai sau Maldive pentru cateva saptamani de relaxare, sotii Pastrama vor sa se stabileasca acolo permanent. Ce doi au contactat un agent imobiliar din Dubai si au facut, .

Voiculescu: Aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma. Trebuie sa construim efectiv spitale noi, nu sa plimbam hartii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a afirmat luni seara, la B 1 TV, ca aruncand cu bani in sistem nu rezolvi problemele, dand exemplul Institutului Matei Bals unde s-au facut investitii masive si tot s-a produs un incendiu in care si-au pierdut viata pacienti. in spitalele din Romania nu sunt echipe tehnice, exista cate un nene care mai leaga cate o sarma, a declarat el, adaugand ca este nevoie de investitii cu cap si coada si de echipe tehnice care sa supervizeze aceste investitii.

Alocatii 2021. Vestea zilei pentru milioane de copii din Romania. Se intampla de azi

Veste buna pentru milioane de copii din Romania. incepand de astazi, alocatiile cresc cu 20%, urmand ca o alta majorare sa fie decisa in Parlament. Cea care a facut anuntul a fost Raluca Turcan, Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale. Cati bani vor primi copiii cu varsta intre 2-18 ani Alocatiile copiilor reprezinta una dintre .

2Performant si Cristian Tudorescu lanseaza prima analiza din Romania a evolutiei companiilor de tech pe bursa

Prima analiza a evolutiei companiilor de tehnologie pe bursa realizata pentru piata de capital din Romania, de catre un specialist roman, s-a lansat astazi sub numele Companiile de tech pe bursele din intreaga lume - de la Nasdaq pana la Bursa de Valori Bucuresti. Acest demers in premiera pentru tara noastra, care analizeaza evaluarea si randamentele pentru companiile tech, este semnat de Cristian Tudorescu, specialist in pietele financiare, cu experienta de peste 15 ani in investitii si evaluarea companiilor, cofondator Investors Club, cu sprijinul companiei de tehnologie 2Performant, liderul pietei de marketing afiliat din Romania, listata recent pe piata AeRO a BVB.

Top Line aniverseaza 25 de ani in industria de frumusete din Romania

Top Line implineste 25 de ani de prezenta pe piata de frumusete profesionala din Romania si marcheaza aniversarea printr-o serie de actiuni si campanii speciale dedicate specialistilor si publicului iubitor de consumator de produse de infrumusetare.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANTI-COVID-19: RECOMANDARI SI PRECAUTII VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA VALERIA HERDEA, VICEPRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA: De 21 de ani, muncim pe o platforma care merge execrabil

Problemele aparute la inregistrarea persoanelor pe platforma de vaccinare nu trebuie exacerbate, atat timp cat platforma pe care lucreaza medicii de familie cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate functioneaza sub parametri de foarte mult timp, sustine doctorul Valeria Herdea, vicepresedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR).

Marea actrita din Romania care are datorii uriase. Afacerea neinspirata a falimentat-o

O mare actrita din Romania are datorii uriase. Vedeta a investit intr-o afacere care i-a adus numai necazuri. Despre cine este vorba? Actrita are probleme financiare Este una dintre cele mai vesele actrite de la noi din tara. Face spectacol cu fiecare aparitie a sa. Este iubita, admirata si apreciata pentru talentul sau. insa, putini .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )